Novi Call of Duty nosi naziv Bloodlines?

Call of Duty jedna je od najvećih franšiza u industriji videoigara.

Monika Nožić Monika Nožinić | 08.03.2016. / 06:30

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Ako uzmemo u obzir da developeri kompanije Infinity Ward, kao i izdavač Activision, još uvijek ne žele otkriti bilo kakve informacije vezane za novi Call of Duty naslov, ostavljeno je dosta prostora za nagađanja i glasine.

Ako je vjerovati najnovijoj glasini, nova igra mogla bi se zvati Bloodlines. Prema neslužbenim informacijama koje dolaze od izvora upoznatih s razvojem igre, kompanije Infinity Ward i Activision novi FPS naslov planiraju izbaciti i na dugoočekivanoj Nintendovoj konzoli NX.

Novih detalja o priči u igri koju planira Infinity Ward još uvijek nema, a sve ćemo vjerojatno saznati na E3 2016 gaming događaju. Isti izvor tvrdi i da će za NX konzolu biti objavljen i Skylanders.

Infinity Ward i Activision izjavili su da žele napraviti najzanimljiviji i najbolji naslov, ali o njemu još uvijek ne žele davati nikakve informacije jer žele da igrači ostanu aktivni na Black Ops 3 naslovu.

Call of Duty: Black Ops 3 najveća je objava u industriji videoigara prošle godine, a za nju je već objavljen i Awakening DLC.

Izvor: Softpedia

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti