Ovo nije CGI, ovo je stvarno i urnebesno: Pogledajte ples robota koji je i Elona Muska ostavio bez teksta

Roboti Atlas i Spot američke tvrtke Boston Dynamics već su pokazali svoju svestranost. Mogu trčati, gimnasticirati, izvoditi parkur, salta unazad, otvarati vrata, prati suđe i još mnogo toga. U najnovijem videu, tom su repertoaru dodali novu vještinu.

Branimir Vorša | 30.12.2020. / 15:05

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Boston Dynamics čini se nema problem s idejama što bi sve njihovi roboti iduće mogli svladati od vještina, pa su u najnovijem videu snimili Atlasa i Točkicu (Spot) kako rasturaju na plesnom podiju.

Pjesma koju su odabrali za pokazivanje njihovih plesnih sposobnosti sugestivnog je naslova "Do You Love Me", a kad vidite što Atlas i Točkica izvode, teško ćete baš reći da vam se to ne sviđa ili da u najmanju ruku nije barem zanimljivo.

Ako bi neki pomislili da je možda riječ o CGI triku, uvjeravamo vas da tome nije tako, no ne morate nama vjerovati na riječ, vjerujte Elonu Musku.

Ovo nije CGI, napisao je u komentaru na Twitteru ekscentrični američki milijarder i drugi najbogatiji čovijek na svijetu.

Tvrtku Boston Dynamics nedavno je kupio Hyundai za 1,1 milijardu dolara, a ove je godine počela i komercijalna prodaja Točkice zainteresiranim kupcima. Cijena međutim nije za one plitkog džepa i iznosi 74.500 dolara.

Izvor: The Verge

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti