Ponuda koja se isplati. Bluboo Picasso za samo 50 dolara

S vremena na vrijeme pojavi se neka akcija na webshopovima koja odmah privuče pažnju, jedna od njih je upravo ova.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 17.03.2016. / 09:26

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Od danas, 17. ožujka pa sve do kraja ožujka traje akcija u kojoj se Bluboo Picasso može nabaviti za svega 50 dolara. Naravno, postoji i mali trik, a to je da je ova ponuda s tom cijenom dostupna za samo prvih 15 uređaja dnevno, stoga, ukoliko želite ovaj uređaj morate biti relativno brzi.

Što se tiče samog uređaja, Picasso je vrlo atraktivan pametni telefon, lijepog dizajna, tanak svega 6mm. Uređaj ima zaslon veličine 5 inča s HD rezolucijom od 1280 x 720, te četverojezgreni procesor 1.3GHz. Da se radi o prilično solidnom uređaju govori i činjenica da Picasso dolazi s 2GB RAM-a i 16GB interne memorije, dok se za odlične fotke brinu prednja i stražnja kamera obje od 8MP.

Uređaj pogoni Android 5.1 operativni sustav, no iz kompanije najavljuju kako uskoro dolazi i 6.0 verzija. Osim toga, Picasso ima 8 predefiniranih korisničkih sučelja tako da možete birati ono što vama najviše odgovara.

Možda mali nedostatak jest što uređaj nema čitač otisaka prstiju, no za tu cijenu to se niti ne može očekivati.

Cijena od 50 dolara je više nego povoljna, a više informacija o samom uređaju te o ovoj ponudi možete pronaći na ovom linku.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti