Watch Dogs 2: Premijera i prvi trailer

Watch Dogs 2 premijera prije E3 sajma u Los Angelesu.

Monika Nožić Monika Nožinić | 10.06.2016. / 09:36

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Ubisoft je napokon i službeno najavio Watch Dogs 2 koji izlazi 15. studenog.

Radnja igre ovaj je put smještena u San Franciscu, a igrači će igrati kao Marcus Holloway, urbani haker koji se, nakon što je optužen za zločin koji nije učinio, odlučio priključiti Dedsec ekipi i boriti se protiv sustava.

Najavljeno je da će Marcus biti znatno drugačiji lik od Aidena iz prve igre te da ton igre neće biti ozbiljan cijelo vrijeme. Marcus je puno spretniji u parkouru, proziva svoje protivnike i ima zanimljivo oružje. Hakiranje je također prošireno pa ćete moći hakirati svaku osobu i, primjerice, učiniti da cijeloj grupi ljudi zazvone telefoni. Osim toga, uvedeno je i hakiranje vozila, a sa sobom ćete nositi i nekoliko uređaja, poput drona i autića na daljinski na kojima su kamera i nekoliko alata.

Čak bi i pristup prelasku igre trebao da biti unaprijeđen, očigledno inspirirano Deus Ex i sličnim igrama. I dalje ćete moći igrati kao Rambo, ali će biti moguće kompletirati misije u potpunom stealthu, koristeći elektrošok ili si čak hakirati cijeli put za dalje.

Hoće li Watch Dogs 2 za prvu igru biti isto što je Assassin’s Creed 2 bio za taj serijal, vidjet ćemo u studenom, a do tada pogledajte cijelu prezentaciju igre i trailer:

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti