Snimke NLO-a cure na sve strane: Pentagon potvrdio autentičnost najnovijih fotografija i videa koji su dospjeli u javnost

U javnost su procurile fotografije "neidentificiranih zračnih fenomena" (NZF) koje je snimio američki mornarički pilot iznad razarača nedaleko od obale San Diega. Pentagon je potvrdio autentičnost tih fotografija.

Branimir Vorša | 17.04.2021. / 07:35

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Dužnosnici Pentagona potvrdili su da su fotografije i video neidentificiranih zračnih fenomena autentične te da ih je 2019. godine snimio pilot američke ratne mornarice. No detalje oko svojih saznanja o čemu je bila riječ, iz Pentagona nisu htjeli podijeliti s javnosti.

Fotografije i videa prve su objavili portali Mystery Wire i Extraordinary Beliefs. Objekti koji su snimljeni na njima uočeni su iznad razarača USS Russell, objavio je istraživački redatelj Jeremy Corbell.

Isto tako, tri fotografije nastale u ožujku te iste godine, koje prikazuju tri NZF-a neobičnih oblika, napravilo je osoblje američke ratne mornarice, rekla je za CNN Susan Gough, glasnogovornica Pentagona. Zbog sigurnosti operacija i izbjegavanja odavanja korisnih informacija neprijatelju, kako je rekla Gough, Pentagon je odlučio ne otkrivati javnosti detalje oko objekata s tih fotografija.

George Knapp s portala Mystery Wire izvijestio je da su ti objekti fotografirani nedaleko od mornaričke zračne baze Oceana u Virdžiniji te da ih je uslikao kopilot zrakoplova F-18 svojim iPhoneom.

Knapp je inače istraživački novinar, televzijski voditelj i radijski voditelj, dobitnih brojnih nagrada, koji je svoj najpoznatiji istraživački novinarski rad ostvario izvještavanjem o NLO-ima i koji je svijetu otkrio priču američkog znanstvenika Boba Lazara krajem 80-ih godina proteklog stoljeća. Lazar, koji je radio u supertajnom vojnom kompleksu poznatom kao Area S-4 i koji se nalazi nadomak poznatijeg vojnog bivšeg tajnog kompleksa Area 51, svijetu je ispričao priču o svojem radu na NLO letjelicama u posjedu američke vojske koja je po mnogočemu odudarala od svih dotadašnjih priča o NLO-ima, obzirom na detalje i dokaze koje je Lazar tad iznio.

Radna skupina za neidentificirane zračne fenomene koja je formirana proteklog kolovoza u SAD-u, najnovije je fotografije i videa uključila je u svoju istragu koja je u tijeku.

Izvor: Huffington Post

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti