Besplatnim igrama nema kraja: Ovaj vikend zaigrajte Mount & Blade

Ne propustite priliku i zgrabite ovaj sjajni 'oldie goldie' naslov, Mount & Blade, dok je još uvijek besplatan.

Monika Nožić Monika Nožinić | 20.05.2017. / 17:46

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Nakon što nas je EA počastio besplatnim Medal of Honor: Pacific Assault na platformi Origin, danas nam na poklon stiže još jedna igra. Ovaj nas put časte poljske kolege s Good Old Gamesa, i to sa sjajnim srednjovjekovnim akcijskim hitom iz 2008. godine – Mount & Blade.

Ako vam se igra nešto stariji real-time taktički RPG otvorenog svijeta smješten u razdoblje srednjeg vijeka, Mount & Blade bi mogla biti igra uz koju ćete bez problema provesti sate i sate igranja, a sada kada je besplatna na GOG-u, nemate isprike da ju ne skinete i ne isprobate.

Iako imate mogućnost solo igranja, ovaj naslov je poznatiji po multiplayeru, s jako dobrim, iako u elementima ograničenim i nedovoljno objašnjenim sustavom borbe.

Osim što je osnovna igra besplatna, ovih su dana na popustu od čak 75% i sve ekspanzije za igru pa je sada prava prilika da po pristupačnoj cijeni ulovite i cijeli set.

Dovoljno je samo da odete na Good Old Games stranicu i ako imate GOG račun, jednostavno preuzmete igru u vašu kolekciju. Ako ga nemate, napravite ga jer je u potpunosti besplatan. Akcija traje 48h, odnosno do popodnevnih sati ove nedelje, 21. svibnja, stoga požurite!

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti