Origin daje besplatno igru Medal of Honor: Pacific Assault

Electronic Arts preko Origin platforme nastavlja dijeliti neke od kultnih klasika.

Monika Nožić Monika Nožinić | 19.05.2017. / 17:27

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Nakon što je u siječnju ove godine besplatno bio dostupan Mass Effect 2, u ožujku smo besplatno mogli odigrati i Syberiu 2, a sada nam se na Originu nudi Medal of Honor: Pacific Assault, jedna od popularnijih starih WW2 pucačina.

Iako je igra sada već poprilično stara, izašla je davne jeseni 2004. godine, ali kod fanova je jedna od omiljenijih Medal of Honor igara kod fanova i stariji igrači znaju da je u pitanju vrlo kvalitetan naslov pa je pravo vrijeme da ju, ako još niste, zaigrate upravo sada.

Kada je izašla prije 12 godina igra je bila poprilično dobro prihvaćena od strane kritike i publike, a na Metacriticu je dobila prosjek ocjena 80/100. Neko vrijeme bio je aktivan i multiplayer, no besplatna verzija sadrži samo singleplayer dio igre jer su multiplayer serveri odavno ugašeni.

Da bi igra bila vaša, sve što trebate je imati ili napraviti račun na Originu te na linku On the House besplatno preuzeti igru koja će u vašem vlasništu biti zauvijek. Ako ste slučajno registrirani kao korisnik Origina iz SAD-a, umjesto Medal of Honora možete dobiti igru Dead in Bermuda.

Uživajte u igri!

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti