Mi Note 10 Pro, telefon s kamerom od 108 MP, stigao u hrvatski Mi Store

U hrvatskom Mi Storeu, uz Mi Note 10, od sada je dostupan i Mi Note 10 Pro s peterostrukom stražnjom kamerom od 108 MP.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 19.12.2019. / 11:47

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Uz Mi Note 10, prvaka u kvaliteti fotografije prema ocjeni DxOMark, koji je u hrvatski Mi Store stigao u studenom ove godine, od danas je dostupan i Mi Note 10 Pro. Ti prvi pametni telefoni u svijetu koji posjeduju peterostruku stražnju kameru od 108 MP, a koja podržava i dvostruki OIS sustav, omogućit će svojim korisnicima stvaranje fotografija na novoj, višoj razini, kao i doživljaj vrhunskog fotografiranja svih trenutaka u svakoj situaciji. To dokazuje i ocjena najvećeg autoriteta među ocjenjivačima kamera, tvrtke DxOMark, koja je kamerama  Xiaomijevih pametnih telefona dodijelila 121 bod.

Xiaomi Mi Mix 3 5G Xiaomi u suradnji s A1 Hrvatska predstavio Mi Mix 3 5G pametni telefon

Peterostruka kamera Mi Notea 10 Pro sadrži glavnu stražnju kameru sa senzorom od 108 MP ultravisoke rezolucije, dvije telefotokamere od 12 MP i 5 MP koje podržavaju 5x optički, 10x hibridni i 50x digitalni zoom. Tu je i širokokutna kamera od 20 MP koja pruža pogled od 117 stupnjeva te makrokamera od 2 MP, dok će jedinstveno vizualno iskustvo dodatno osigurati i prednja kamera od 32 MP koja koristi umjetnu inteligenciju (AI) za snimanje portretnih selfija i prepoznavanje prizora.

Mi Note 10 Pro, također, krasi i 6,47-inčni 3D zaobljeni AMOLED zaslon s certifikatom TÜV Rheinland za kvalitetu zaštite očiju.

Mi Note 10 Pro pokreće procesor Snapdragon 730G, a baterija kapaciteta 5260 mAh podržava brzo punjenje od 30 W s kojim će ovaj pametni telefon biti napunjen na 58 % spremnosti za samo pola sata. Cjelokupni uređaj zaštićen je Corning Gorilla staklom pete generacije, dok je pozadina presvučena 3D staklom kako bi osigurala ugodnost korištenja ovog revolucionarnog pametnog telefona.

Xiaomi Opcija koju će telefoni morati imati: Xiaomi se priprema za novi veliki trend na mobilnom tržištu

Mi Note 10 Pro, u varijanti od 8 GB RAM + 256 GB, dostupan je u dvije boje: Midnight Black i Aurora Green u sklopu zagrebačkog Mi Storea, ovlaštenog distributera tvrtke Bijelić Co, smještenog u Arena Centru. Za sve Xiaomi mobilne uređaje kupljene u Mi Storeu i/ili kod ovlaštenih distributera osigurava se i visokokvalitetan servis, garancija te softver na matičnom jeziku zemlje u kojoj je uređaj kupljen.
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti