Procurile fotografije novih Samsungovih savitljivih telefona

Na Twitteru su objavljene fotografije nadolazećih Samsungovih savitljivih telefona, a zahvaljujući brojnim glasinama, već sada znamo većinu njihovih opcija.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 30.06.2021. / 11:21

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Ljubitelji Samsunga obično su ljetne mjesece čekali u iščekivanju novih telefona iz serije Note, ove godine u prvom planu ne bi trebali biti telefoni iz serije Note, već savitljivi uređaji. Južnokorejska kompanija priprema dva nova modela, tj. nove generacije postojećih modela, a zahvaljujući brojnim glasinama i objavljenim fotografijama, već danas znamo što možemo očekivati.

Slika nije dostupna Krajem godine očekujemo savitljive telefone Googlea, Viva i Xiaomija

Na konferenciji sljedeći mjesec Samsung bi tako trebao predstaviti Galaxy Z Flip 3 te Z Fold 3 koji bi trebao imati i podršku za olovku S Pen.

Novi model Folda trebao bi imati vanjski ekran dijagonale 6,2 inča koji se otvaranjem pretvara u manji tablet s ekranom dijagonale ekrana 7,5 inča. Radit će novoj generaciji Qualcommova mobilnog čipseta (Snapdragon 888), a ono što će mnogima možda biti najzanimljivije jest da bi trebao biti jeftiniji u odnosu na prethodnika. To ne znači da će biti jeftin, no cijena od 1600 dolara mogla bi ipak privući veći broj korisnika koji su u potrazi za savitljivim telefonom, odnosno hibrodom između telefona i tableta.

Drugi model, Galaxy Z Flip 3, trebao bi imati vanjski ekran dijagonale 1,9 inča na kojem će se prikazivati najvažnije obavijesti s telefona. Kada se otvori, dijagonala ekrana iznosi 6,7 inča, uz omjer stranica 25:9, što su dimenzije kakve ima i aktualni model. Novi Flip imat će dvije stražnje kamere i navodno kameru za selfije skrivenu ispod ekrana, veću bateriju te će ga također pokretati Snapdragon 888. Što se cijene tiče, spominje se cifra od 1400 dolara.

Slika nije dostupna Cijene novih Samsungovih savitljivih telefona mogle bi biti 20 posto niže

Kako bi novi telefoni trebali izgledati objavio je poznati insider mobilne industrije Evan Blass, a službene informacije o njima Samsung bi trebao predstaviti tijekom kolovoza.

Izvor: TechSpot


 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti