Twitter nastavlja s testiranjem novih opcija

S novom opcijom koja je u ranoj fazi razvoja korisnici Twittera moći će poništiti spominjanje svoga imena (@korisnik) u objavama i razgovorima.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 15.06.2021. / 12:56

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Jedan od problema za dio korisnika Twittera s puno pratitelja i influencera jest što ih druge osobe u konverzacijama često spominju pa su, htjeli to ili ne, uvučeni u brojne razgovore za koje nemaju previše vremena ili interesa. Također, u takve se razgovore ponekad ubace i druge osobe koje u svojim objavama također mogu spomenuti (@korisnik) te korisnike pa se telefon užari od raznih obavijesti.

Slika nije dostupna Twitter priprema novi pretplatnički servis koji će korisnicima omogućiti dodatni izvor zarade

Twitter je u posljednje vrijeme ubacio u petu brzinu što se tiče novih opcija. Primjerice, napokon je predstavio mogućnost pretplate, a jedna od opcija koje bi mogle biti prilično korisne i koja je tek u ranoj fazi razrade jest mogućnost poništavanja spominjanja vašeg korisničkog imena u razgovorima na Twitteru. Dakle, kada netko napiše objavu i u njoj spomene @korisnik, nova će opcija omogućiti tom korisniku da se svoje ime ukloni iz te objave.

Kako bi ta opcija mogla izgledati, na svom je profilu objavio zaposlenik Twittera Dominic Camozzi. U objavi u kojoj je spomenuto vaše ime, potrebno je kliknuti na tri točkice u gornjem desnom uglu i odmah na vrhu pojavit će se opcija u kojoj je moguće ukloniti vaše ime iz razgovora. Također, u slučajevima kada vas spomene korisnik kojeg vi ne pratite, na istom mjestu moći ćete onemogućiti takvim korisnicima da vas u budućnosti spominju.

Slika nije dostupna Twitter bi uskoro mogao uvesti opciju zahvaljujući kojoj bi korisnici te mreže mogli početi - zarađivati novac

Još jedan novitet na kojem u Twitteru rade odnosi se na sprečavanje masovnog spominjanja korisnika u objavama. Za takve situacije korisnici će dobiti mogućnost pauze od spominjanja na određeni rok - od jednog, tri ili sedam dana. One koji odaberu tu opciju nitko neće moći označiti u objavama na Twitteru.

Spomenute opcije još su u ranoj fazi razvoja tako da se do njihova službenog predstavljanja (nije poznato kada bi to mogli biti) još svašta može promijeniti.

Izvor: The Next Web

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti