Hrvatski Telekom pripremio zanimljivu blagdansku ponudu za svoje korisnike

Hrvatski Telekom je za svoje korisnike pripremio zanimljive blagdanske ponude i iznenađenja.

Martina Čizmić | 03.12.2019. / 15:42

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Danas su u svečanom ambijentu T-Centra Cvjetni predstavljene blagdanske pogodnosti Hrvatskog Telekoma, a najavljena je i ekskluzivna suradnja s poznatom pjevačicom Frankom Batelić. Hrvatski je Telekom u ovogodišnjoj božićnoj kampanji svim svojim korisnicima odlučio pokloniti sedam dana besplatnog neograničenog interneta kako bi ovih blagdana bezbrižno uživali u čarima neograničene komunikacije. Kako bi aktivirali neograničeni internet, korisnici trebaju preuzeti aplikaciju "Moj Telekom" i tamo aktivirati blagdansku akciju.

Kako bi blagdani bili ispunjeni pjesmom, HT je udružio snage s pjevačicom Frankom Batelić čiji će novi hit „Samo s tobom meni Božić je“ obilježiti i promotivni spot božićne kampanje Hrvatskog Telekoma koji će se od večeras prikazivati na malim ekranima.

U Hrvatskom Telekomu želimo svima omogućiti da u svakom trenutku budu povezani s bližnjima. Upravo zato jer su zajednički trenuci u ovo vrijeme najvažniji, odlučili smo svim našim korisnicima pružiti priliku da se povežu i s onima koji nisu s njima u ovo blagdansko doba, i to na način da jedni drugima poklone neograničeni internet za bezbrižnu komunikaciju. Uz neograničeni internet na najboljoj mreži, sigurni smo i kako će nova Frankina pjesma postati sastavni dio svih ovogodišnjih božićnih trenutaka, izjavio je na predstavljanju Richard John Brešković, direktor Sektora za marketing privatnih korisnika Hrvatskog Telekoma.

Osim neograničene i besplatne komunikacije, Hrvatski Telekom je i ove godine pripremio posebne pogodnosti uz kupovinu mobilnih uređaja. Tako će svaki korisnik uz kupovinu odabranih Samsung uređaja na poklon dobiti i Samsung Galaxy Tab A 10.1 ili Galaxy Fit-e sportsku narukvicu. Niti obožavatelji Huawei pametnih uređaja ovih blagdana neće biti zakinuti - uz kupovinu najnovijih Huawei mobilnih telefona, na poklon će dobiti pametnu narukvicu Band 4 ili tablet T3 10''.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti