Kako pokrenuti i održati društveno odgovorno poslovanje?

Organizira se u hibridnom boutique formatu što znači da se očekuje do 50-tak sudionika emitiranje uživo putem Youtube kanala i društvenih mreža, uz virtualno prisustvo nekih od panelista.

Martina Čizmić | 31.08.2020. / 15:46

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Poduzetnički centar Krapinsko-zagorske županije d.o.o. i Zagorska razvojna agencija organiziraju konferenciju pod nazivom „Social Impact Boost“ koja će se održati u utorak 01. rujna 2020. godine od 14:00 sati u Poslovno tehnološkom inkubatoru u Krapini.

Konferencija se organizira uz financijsku potporu Saveza Alpe Jadran, projekta ENTER, projekta Business Point Zagorje te projekta Poslovno-tehnološki inkubator Krapinsko-zagorske županije, a koji su financirani sredstvima iz fondova Europske unije

Kako su organizatori istaknuli, cilj konferencije je osvijestiti koncept društveno odgovornog poslovanja kod poduzetnika početnika – kako kreirati dodanu vrijednost za klijente, ali i poslovati u skladu s održivim razvojem zajednice. Kroz prijenos prakse od „iskusnih i starih“ te akademske zajednice na „mlade“ poduzetnike, uz primjere iz različitih međunarodnih poduzetničkih ekosustava, otvoreno se govori o metodama i skrivenim tajnama uspjeha, ali se pri tome demistificira i neuspjeh.

Gosti su predstavnici partnera koji će govoriti o aktualnim temama – Rüdiger Wetzl-Piewald iz Austrije o društvenom učinku svog biznisa i kako njima upravljati, Jose Antonio Morales iz IDEC Bled School of Management o najboljim praksama u industrijama/sektorima, Renata Brkić, Feelsgood Capital Partners o tome kako se mjeri i uspoređuje društveni učinak, te prof.dr.sc. Mislav Ante Omazić s Katedre za management Ekonomskog fakulteta u Zagrebu koji će voditi coffee chatove.

Konferencija je usmjerena na sve poduzetnike bez obzira razmišljaju li o pokretanju poslovanja, jesu li tek započeli ili su veterani u svom biznisu. Organizira se u hibridnom boutique formatu što znači da se očekuje do 50-tak sudionika emitiranje uživo putem Youtube kanala i društvenih mreža, uz virtualno prisustvo nekih od panelista. Ovime omogućujemo da se svi zainteresirani pridruže i sudjeluju ravnopravno, bez obzira gdje se nalaze.

U sklopu konferencije održat će se Coffee chat pod nazivom „Ugrađivanje društvenog učinka u biznis“ kojem će moderator biti prof.dr.sc. Mislav Ante Omazić s Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, te coffee chat „Kako se mjeri i uspoređuje društveni učinak“ koji se financiraju iz projekta Enter - Entrepreneurship for employment.

Nakon konferencije biti će se otvoreno druženje uz večeru u sklopu koje će se održati Fu** Up Night program na kojem će poslodavci bez zadrške ispričali svoju poslovnu priču ističući sve probleme i prepreke s kojima su se susreli na svom poduzetničkom putu.

Prijaviti se za sudjelovanje na konferenciji možete ovdje ili ju pratiti na YouTubeu

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti