Poduzetnički centar Krapinsko-zagorske županije d.o.o. i Zagorska razvojna agencija organiziraju konferenciju pod nazivom „Social Impact Boost“ koja će se održati u utorak 01. rujna 2020. godine od 14:00 sati u Poslovno tehnološkom inkubatoru u Krapini.

Konferencija se organizira uz financijsku potporu Saveza Alpe Jadran, projekta ENTER, projekta Business Point Zagorje te projekta Poslovno-tehnološki inkubator Krapinsko-zagorske županije, a koji su financirani sredstvima iz fondova Europske unije

Kako su organizatori istaknuli, cilj konferencije je osvijestiti koncept društveno odgovornog poslovanja kod poduzetnika početnika – kako kreirati dodanu vrijednost za klijente, ali i poslovati u skladu s održivim razvojem zajednice. Kroz prijenos prakse od „iskusnih i starih“ te akademske zajednice na „mlade“ poduzetnike, uz primjere iz različitih međunarodnih poduzetničkih ekosustava, otvoreno se govori o metodama i skrivenim tajnama uspjeha, ali se pri tome demistificira i neuspjeh.

Gosti su predstavnici partnera koji će govoriti o aktualnim temama – Rüdiger Wetzl-Piewald iz Austrije o društvenom učinku svog biznisa i kako njima upravljati, Jose Antonio Morales iz IDEC Bled School of Management o najboljim praksama u industrijama/sektorima, Renata Brkić, Feelsgood Capital Partners o tome kako se mjeri i uspoređuje društveni učinak, te prof.dr.sc. Mislav Ante Omazić s Katedre za management Ekonomskog fakulteta u Zagrebu koji će voditi coffee chatove.

Konferencija je usmjerena na sve poduzetnike bez obzira razmišljaju li o pokretanju poslovanja, jesu li tek započeli ili su veterani u svom biznisu. Organizira se u hibridnom boutique formatu što znači da se očekuje do 50-tak sudionika emitiranje uživo putem Youtube kanala i društvenih mreža, uz virtualno prisustvo nekih od panelista. Ovime omogućujemo da se svi zainteresirani pridruže i sudjeluju ravnopravno, bez obzira gdje se nalaze.

U sklopu konferencije održat će se Coffee chat pod nazivom „Ugrađivanje društvenog učinka u biznis“ kojem će moderator biti prof.dr.sc. Mislav Ante Omazić s Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, te coffee chat „Kako se mjeri i uspoređuje društveni učinak“ koji se financiraju iz projekta Enter - Entrepreneurship for employment.

Nakon konferencije biti će se otvoreno druženje uz večeru u sklopu koje će se održati Fu** Up Night program na kojem će poslodavci bez zadrške ispričali svoju poslovnu priču ističući sve probleme i prepreke s kojima su se susreli na svom poduzetničkom putu.

Prijaviti se za sudjelovanje na konferenciji možete ovdje ili ju pratiti na YouTubeu

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju