Cheetah 2 još je jedan odličan uređaj iz Cubota

Moramo priznati da smo zavoljeli Cubot, brand koji nudi izuzetno dobre pametne telefone.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 09.11.2016. / 22:15

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Kada vam netko kaže kako su iznimno zadovoljni Cubotom i ne žele niti jedan drugi jeftiniji pametni telefon, onda znate da se radi o dobroj kompaniji. Naime, kroz naše ruke prošli su brojni Cubotovi modeli i moramo priznati, uređaji su itekako dobri.

Cubot ima različite modele uređaja, od jeftinijih pa do skupljih, no upravo onaj srednji sloj je zapravo najinteresantniji. Ovaj puta kompanija se može pohvaliti još jednim odličnim uređajem koji se zove Cheetah 2 i dolazi s 5.5 inčnim ekranom FullHD rezolucije, osmerojezgrenim procesorom na 1.3GHz, Androidom 6.0, 3GB RAM-a i 32GB interne memorije.

Isto tako, ovaj uređaj ima i čitač otisaka prstiju, 13MP stražnju kameru s Samsungovim čipom i 8MP prednju, razne senzore, podršku za dual SIM, Type-C konektor, bateriju kapaciteta 3000mAh, itd.

Kada se osvrnemo godinu dana unatrag, Cubot je nudio skoro dvostruko lošije karakteristike za istu cijenu od 139.99 dolara, što samo pokazuje koliko brzo današnja tehnologija napreduje. Danas za ove novce možete dobiti prilično impresivan stroj, a još k tome ako ga potpisuje Cubot, mislimo da ne možete promašiti. Ovaj uređaj preporučili bi svakom tko želi imate nešto donekle jeftino a opet vrlo vrlo dobro!

Podsjećamo vas da i traje ova akcija, pa tako možete pronaći još gadgeta za sebe!

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti