Kada su partneri Levi's i Google onda dobijete ovo

Nosiva tehnologija do sada se vezivala uglavnom uz pametne satove, ali stvari se mijenjaju

Tomislav Ćuto Tomislav Ćuto | 12.03.2017. / 13:38

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

 Levi Strauss & Co, odnosno skraćeno Levi's sinonim je za "jeans" već desetljećima, prestižni brand u svijetu odjeće koji nikada nije izgubio na vrijednosti. A prvi par traperica s potpisom Levi's tvrtke pojavio se pradavne 1873 godine. Levi's traje do dana današnjega, personifikacija je kvalitete i prestiža, standarda u svijetu "jeansa", ali i kompanija koja je svjesna da stvari ne mogu ostati zauvijek iste i da implementacija modernih tehnologija ne znači odricanje tradicionalnih vrijednosti, nego podizanje cijele priče na sasvim novi nivo, dostojan trenutka u kojem živimo. 

I kada se Levi's odlučio udružiti s Googleom, bilo je jasno da se sprema nešto posebno, tako je rođena pametna jakna vrlo kompliciranog naziva Levi's® Commuter™ x Jacquard by Google Trucker Jacket. Najava ovog komada odjeće koji spaja modu i tehnologiju prvi puta se pojavila na Google I/O developerskoj konferenciji koja je održana u svibnju prošle godine. Pametna jakna nastala u koprodukciji Levi's i Google kompanija praktički može sve što i, recimo, pametni satovi, ali izgleda dobro, moderno i zapravo su je prozvali "jedinim komadom nosive tehnologije koji možete nositi bez srama". Kako izgleda, što sve nudi, pogledajte u kratkom videu. 

Najava je da će se ova jakna u prodaji pojaviti na jesen ove godine, a ako mislite da će cijena biti poprilična, potpuno ste u pravu, jer se očekuje da će stajati 350 američkih dolara. Pa, tko voli i može... Više o samoj jakni možete saznati na službenim stranicama

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti