SAP je najavio prvo izdanje konferencije SAP NOW Zagreb, nasljednice SAP Foruma. Radi se o jednom od najvažnijih poslovno-tehnoloških događaja godine, koji će se pod sloganom The Intelligent Enterprise održati 14. lipnja u zagrebačkom Kinu Europa. SAP je i ove godine okupio vrhunske međunarodne i lokalne stručnjake koji će kroz niz predavanja i panela razgovarati kako ubrzati donošenje odluka, učinkovitije integrirati poslovne procese i pružiti informacije svojim korisnicima u stvarnom vremenu s rješenjima koja prate rast poslovanja.

Martin Wezovski, glavni dizajner i futurist iz tvrtke SAP, s višegodišnjim iskustvom na pozicijama kreativnog i art direktora te UX dizajnera u nekim od vodećih svjetskih ICT tvrtki te njegov kolega Upen Barvee, direktor Inovacijskog centra tvrtke SAP dolaze u Zagreb kako bi održali predavanje o tome kako dizajnirati budućnost.

Tijekom konferencije SAP NOW Zagreb bit će predstavljen i niz primjera iz prakse kao što je Intelligent Stadium i SAP Soccer Showcase 2.0 . Inteligentni stadion je mnogo više od mjesta sportskih i zabavnih događanja. To je integrirano središte u kojem se ljudi kreću, parkiraju, kupuju, jedu te su u interakciji. Jeste li ikad željeli pogledati iza scena profesionalnog nogometnog kluba? SAP Soccer Showcase 2.0 – ima za cilj demonstrirati portfelj inovativnih rješenja tvrtke SAP povezanih s nogometom na informativan, interaktivan i zabavan način.

Na samoj konferenciji sudionici će moći čuti i o inovativnim poslovnim projektima u vodećim domaćim tvrtkama kao što su Atlantic, Orbico, KING ICT, OMCO, Iskon i HRT.

Domaće tvrtke iz različitih sektora prepoznale su u nama saveznika za digitalnu transformaciju, što potvrđuju i odlični rezultati koje je SAP ostvario prošle godine. Naglasak SAP NOW Zagreb je na naprednim rješenjima koja omogućuju razvoj inteligentne tvrtke, a kako to izgleda u praksi pokazat ćemo na konferenciji kroz konkretne primjere naših korisnika, izjavila je Sonja Popović, direktorica SAP-a.

Na svečanosti, koja će se održati u sklopu SAP NOW Zagreb, bit će proglašeni pobjednici 17. izdanja nagrade SAP ICT Journalist Prize Božo Težak“. Nagrade će biti dodijeljene u tri kategorije: nagrada za najbolji novinarski uradak, nagrada za najbolji urednički uradak i nagrada za najboljeg ICT novinara ili novinarku godine.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju