E-Sports.hr - Revolucija u najpopularnijim e-sports igrama

Već više od 5 godina e-sport.hr udruga bavi se organizacijom online i LAN turnira u igrama poput League of Legends, Dota 2, Starcraft 2 i ostalim najpopularnijim e-sportovima.

Dino Musliu Dino Musliu | 04.03.2015. / 08:00

E-Sports.hr - Revolucija u najpopularnijim e-sports igrama

Već više od 5 godina e-sport.hr udruga bavi se organizacijom online i LAN turnira u igrama poput League of Legends, Dota 2, Starcraft 2 i ostalim najpopularnijim e-sportovima. 

Svrha joj je širenje sadašnjih aktivnosti i populariziranje kompetitivnog igranja na našim područjima. Nakon nekoliko mjeseci intenzivnog planiranja i rada dečki iz e-sport.hr uspješno su dovršili njihov novi veliki projekt. Radi se o novoj stranici www.e-sports.hr.

Također, uveli su i nekoliko noviteta, poput: zabavne kladionice, automatiziranih oglasa te novi turnirski sustav za sve igre.

Cilj nove stranice je postati regionalni centar za sva događanja u najpopularnijim e-sportovima. Do sada su to uspjeli s njihovim starim League of Legends i Starcraft 2 portalima, a ekipa sa e-esport.hr vjeruje da ćemo s novim dizajnom, ljudima i sadržajem privući još veću publiku.

Za one neupućene e-sport je industrija videoigara u kojoj se igrači natječu u pojedinim disciplinama tj. videoigrama kao i u tradicionalnim sportovima. 

Sve informacije možete naći na: e-sport.hr

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti