Hrvatska mreža poslovnih anđela CRANE dobila tri nova člana

CRANE sada već broji 17 članova koji svojim idejama i novčanim poticaijma mladim poduzetnicima pomažu u ostvarivanju njihovih ideja.

Zimo Zimo Zimo | 13.04.2012. / 12:34

Hrvatska mreža poslovnih anđela CRANE dobila tri nova člana

CRANE sada već broji 17 članova koji svojim idejama i novčanim poticaijma mladim poduzetnicima pomažu u ostvarivanju njihovih ideja.

Dosad su članovi CRANE-e investirali oko milijun eura u čak jedanaest projekata od kojih je jedan od najuspješnijih Salespod, te Entrio projekt dvojice studenata koji su osmilil prodaju ulaznica putem mobilne aplikacije.

Nakon što su se CRANE-u pridružili Nikša Tomulić, Ivan Beljan i Davorin Štetner, ovoj udruzi poslovnih anđela pridružila su se tri nova člana odnosno Kristina Ercegović Horbec, Gordana Popović i Nino Zahrastnik, inače sve troj s uspješnim poduzetničkim iskustvom u Hrvatskoj i inozemstvu.


Kristina Ercegović Horbec


Poduzetnica koja je 2002. godine osnovala Herakleu, prvu agenciju u Hrvatskoj specijaliziranu za mystery shopping koju je prodala 2012. godine. Uz Veronicu Karlsson koautorica je prve stručne knjige o mystery shoppingu na svijetu, naziva “Measuring Management and The Moment of Truth”, a sa Sašom Petrom napisala je knjigu – “Tajna nestalog kupca”. 2007. godine je dobila CROMINU nagradu za najboljeg menadžera godine u kategoriji mladi menadžer, kao prva žena u toj kategoriji i najmlađi menadžer. Krajem 2010. godine pokrenula je tvrtku Zaokret u sklopu koje organizira Business Cafe – druženja malih poduzetnika pod pokroviteljstvom Ministarstva poduzetništva i pod sponzorstvom Volksbanke, dok seminarima Sam svoj gazda i individualnim savjetovanjem educira i potiče male poduzetnike dijeleći svoje znanje i iskustvo od ideje preko prepuštanja i prodaje tvrtke


Gordana Popović


Osnivačica PR i event agencije Piartis te internet portala i luksuznog magazina za strance i diplomate u Hrvatskoj i regiji Corps Diplomatique. Članica je mnogih

strukovnih udruženja u Hrvatskoj i inozemstvu, te kolumnistica Lidera za poslovna znanja. Svoju međunarodnu naobrazbu, radno iskustvo te način života uspješno poslovno kombinira u nekoliko zemalja – Hrvatskoj, SAD-u, Italiji, Kini i odnedavno Indiji. Godine života i rada u marketingu u SAD-u, u Italiji, te u Hrvatskoj eksponirale su je različitim kulturama i religijama kao i svjetskim marketinškim kampanjama i događajima. Veoma je uspješna u lobiranju i povezivanju hrvatskih menadžera sa zanimljivim partnerima na ciljanim tržištima, a stranima pomaže prilikom ulaska na hrvatsko tržište.


Nino Zahrastnik


Poduzetnik i investitor od mladosti. Rođen u Zagrebu, živi i radi u Washingtonu, a djelomično i u Zagrebu i Ukrajini. Osnivač je i vlasnik tvrtke www.interbyte.com. Ima iskustvo u investiranju i već je kao poslovni anđeo investirao u desetak projekata u SAD-u od čega su tri tvrtke nakon investicije izašle na burzu Nasdaq.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti