Kanye West tvrdi da je dužan 53 milijuna dolara te traži od Zuckerberga milijardu dolara za 'njegove ideje'

Kanye West nastavlja i dalje zabavljati javnost svojim istupima na Twitteru, pa je tako nedavno objavio kako je dužan 53 milijuna dolara te zamolio Marka Zuckerberga da uloži milijardu dolara u njegove ideje.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 15.02.2016. / 13:48

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Kanye West, suprug multimilijunašice Kim Kardashian West, tvrdi da je u dugovima, unatoč njegovoj uspješnoj glazbenoj karijeri i brojnim javnim nastupima. Također, nedavno je završio svoj novi album ‘The Life of Pablo’ koji je premijerno predstavljen na Saturday Night Live. 

Za sebe tvrdi kako je “najveći živući umjetnik i najveći umjetnik svih vremena”, te u bizarnim tvitovima prozvao i drugog multimilijardera Larryja Pagea od kojeg također traži donaciju. Kanye West kaže kako zna da i Page i Zuckerberg slušaju doma njegove albume, da vole njegovu umjetnost, i kako je on njihov najdraži umjetnik. 

“Svi vi u San Franciscu slušate rap u svojim domovima, no nikad ne pomažete pravim umjetnicima.” — istaknuo je West, te dodao da ovi bogataši imaju više interesa otvarati nove škole u Africi, nego davati novac jednom od najiskusnijih celebrityja. “Svi ste se sastali sa mnom, no nitko nije mrdnuo prstom.”

S druge strane, West je unajmio bejzbolski stadion s 41.000 sjedeći mjesta u San Franciscu s Chicago simfonijskim orkestrom, gdje je zaprosio svoju današnju suprugu Kim Kardashian.

Također, Martin Shkreli, poduzetnik koji se povlači po medijima radi astronomskog dizanja cijena lijeka, navodno je platio 15 milijuna dolara za ekskluzivna prava na Westov posljednji album, nakon kojeg je objavio “Nadam se da ćete svi uživati tu ovoj glupoj glazbi, koja mi je donijela toliko patnje i boli. Napuštam rap.”

Sve u svemu, Westove izjave su očito otišle malo predaleko.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti