Ovo su za sada najkvalitetnije slike navodnog jeftinijeg "iPhonea 5C"

Već smo ranije vidjeli ove slike za koje se pretpostavlja da bi trebale pripadati novoj, jeftinijoj verziji iPhonea koji će se navodno zvati 'iPhone 5C'.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 07.08.2013. / 17:48

Ovo su za sada najkvalitetnije slike navodnog jeftinijeg "iPhonea 5C"

Već smo ranije vidjeli ove slike za koje se pretpostavlja da bi trebale pripadati novoj, jeftinijoj verziji iPhonea koji će se navodno zvati "iPhone 5C".

Izgleda kako ovaj puta imamo glasine koje bi mogle uroditi plodom. Naime, već duže vrijeme i sve češće na webu se pojavljuju slike navodnog jeftinijeg iPhonea kojim bi Apple trebao ući na tržište Kine i Indije.

Kao i sve kod Applea, ne vjerujemo dok nije službeno, no s obzirom da je puno identičnih slika na webu, vrlo vjerojatno je upravo to što gledate jeftiniji iPhone kojeg bi kompanija navodno trebala objaviti sljedeći mjesec.

Ovo su za sada najkvalitetnije slike koje je objavio Sonnny Dickson, pa tako cijelu galeriju možete pogledati na njegovoj stranici, dok u nastavku možete pogledati samo nekoliko njih. Za kraj spomenimo da bi uređaj trebao koštati 400 dolara, dakle 200 dolara manje nego originalni iPhone, a što bi mobilnim operaterima dalo više prostora za spuštanje cijene.

Hoćete li vi kupiti jeftiniji iPhone?

[gallery id=50]

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti