Prijave za HACK IT DAYZ traju još nekoliko dana: osvoji 30.000 kuna i odlazak u start-up akcelerator!

Prijaviti se možeš samostalno ili timski (najviše četiri osobe), a jedini uvjet je napunjenih 16 godina

Sponzorirani članak | 26.10.2018. / 19:10

PR
PR

 

 Tik-tak, tik-tak! Imaš ideju kako promijeniti budućnost? Ako je tvoj odgovor potvrdan, požuri jer još samo nekoliko dana traju prijave za treći HACK IT DAYZ koji se održava 24. i 25. studenoga u Zagrebu u ALGEBRA LAB-u, u organizaciji Hrvatskog Telekoma i partnera.

Riječ je o 24-satnom intenzivnom radu za programere, dizajnere i ostale motivirane pojedince ili grupe koje žele realizirati nova kreativna rješenja na temu Budućnost video komunikacije. hrvatski telekom, hackaton

Za sve koji žele iskoristiti svoje znanje, primjeniti tehnologiju, upotrijebiti maštu i smisliti nešto revolucionarno o čemu će se pričati u budućnosti, prijave traju do 2. studenoga.

Prijaviti se možeš samostalno ili timski (najviše četiri osobe), a jedini uvjet je napunjenih 16 godina. Očekuju te odlična atmosfera, stručno mentorstvo, osigurana hrana i piće, chill&fun zona za kreativno razmišljanje i poklon iznenađenja.

Osim 24-satnog izazova na samom hackathon natjecanju i prilike za osvajanje glavne nagrade – 30.000 kuna i odlazak na dvodnevnu radionicu u hub:raum start-up akcelerator u Poljskoj.

Ovogodišnji novitet – konferencija za sve sudionike

HT je po prvi put ove godine organizirao i poseban konferencijski program za sve sudionike i goste. Na ekskluzivnoj konferenciji, koja će se održati u subotu 24. studenog, domaći i inozemni predavači će iz svojih kutova stručnosti govoriti na temu tehnologije, trendova i inovacije.

Očekuju vas sljedeća predavanja:

• Luka Abrus, CEO i suvlasnik agencije Five, koji će ispričati svoj put od startupa do uspješnog internacionalnog poslovanja;
• Erik Meijer iz područja tehnologije i inovacija u Deutsche Telekomu, koji će se iz iskustva najvećeg europskog telekoma osvrnuti na uspješne poslovne modele na tržištu;
• prof. Ninoslav Mimica, Predstojnik Klinike za psihijatriju Vrapče i pročelnik Zavoda za biologijsku psihijatriju i psihogerijatriju, iz znanstvene će perspektive izložiti razloge promjene u ljudskim potrebama i životima te pokazati kako tehnologija može služiti podizanju kvalitete ljudskih života;
• Vedran Blagus, investicijski menadžer u South Central Ventures fondu fokusiranom na tehnološka poduzeća u CEE regiji, koji će govoriti o odnosima tehnoloških poduzeća i investitora;
• multidisciplinarna umjetnica OKO će se osvrnuti na to kako današnji vidovi komunikacije pomažu umjetnicima u interakciji s njihovom publikom i izgradnji imidža te što nam iz njene perspektive donosi video budućnosti.
• Na temu izgradnje timskog duha i suradnje unutar tima, sudionicima će radionicu održati Lena Lalić i Ivan Gorski iz Hrvatskog Telekoma.

HT-ov hackathon se kompleksnošću postavljene teme i snažnom konkurencijom već prve godine pokazao kao jedan od najzahtjevnijih hackathona u regiji, uz podršku hub:rauma koji je u stalnoj potrazi za inovativnim tehnološkim rješenjima. Osim prijavljenih timova i gostiju konferencije, HACK IT DAYZ će ugostiti preko 180 stručnjaka i mentora iz startup zajednice.

Projekt organizira Core Communication tim HT-a, koji djeluje unutar Produkt Marketing EU tima i dio je šireg STEM HUB projekta Hrvatskog Telekoma te je pravo mjesto za sve one koji žele poticati razvoj vještina u znanosti, tehnologiji, inženjerstvu i matematici. Partneri projekta su hub:raum Deutsche Telekoma, Otvoreno učilište Algebra, Ericsson Nikola Tesla, Zagrebačka banka i Mastercard, Samsung i Tportal.hr.

Više na: www.hackit.hr

 

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti