Zaštitna maska za iPhone skuplja od samog telefona

Ovo je jedina zaštitna maska za iPhone čija cijena značajno premašuje cijenu samog telefona.

Monika Nožić Monika Nožinić | 19.10.2017. / 18:27

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

iPhoneovi telefoni danas su skuplji nego ikad prije, ali postoje ljudi koji ove telefone žele učiniti još luksuznijima. Zbog toga je i kreirana unikatna maska od titana, čija je cijena viša i od samog telefona iPhone.

Luksuzna kompanija Grey poznata je po svojim modnim dodacima za telefone, a ovaj je put predstavila masku koja će učiniti sve kako bi vaš iPhone postao neuništiv. Maska je napravljena od prešanog titana koji je nevjerojatno čvrst i otporan i dosta je teža od običnih, pa će vam trebati malo vremena da se naviknete na njezinu težinu.

Tvorci ove zaštitne maske kažu da će vaš telefon postati poput terminatora i da će biti gotovo neuništiv. Jedini je nedostatak maske to što ne pruža nikakvu zaštitu za zaslon. Međutim, kutovi maske dizajnirani su tako da prlikom pada sprječavaju da telefon padne na zaslon.

Maska je napravljena od dva dijela pa se lako može spremiti u posebnu kutiju kada se ne koristi. Ta dva dijela stavljaju se na rubove telefona i kada se spoje, čine čvrstu cjelinu koju je gotovo nemoguće uništiti.

Cijena ove maske iznosi 1345 dolara (8570 kuna) pa se pitamo zašto bi netko dao ovoliko novca za masku, kada za cijenu jedne maske može kupiti skoro dva telefona. Ipak, tvorci maske kažu da ima puno zainteresiranih kupaca koji svoj telefon žele učiniti još skupljim i unikatnijim. U narodu bi se to reklo "tko voli, nek' izvoli", no mi bismo si za taj novac radije kupili solidan PC ili igraću konzolu i, naravno, hrpu igara.

Pogledajte videozapis:

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti