Završeno natjecanje FOI CORE 2015

U utorak 2. lipnja 2015. godine na Fakultetu organizacije i informatike održano je službeno zatvaranje natjecanja FOI CORE 2015 na kojem su studenti predstavili svoja rješenja poslovnih slučajeva zadanih od strane četiri uključene tvrtke.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 05.06.2015. / 10:57

Završeno natjecanje FOI CORE 2015

U utorak 2. lipnja 2015. godine na Fakultetu organizacije i informatike održano je službeno zatvaranje natjecanja FOI CORE 2015 na kojem su studenti predstavili svoja rješenja poslovnih slučajeva zadanih od strane četiri uključene tvrtke.

FOI CORE jedan je u nizu projekata AIESEC-a Varaždin, koji stvara poveznicu između studenata i tvrtki koje su u projekt uključene kao davatelji poslovnih slučajeva. Kroz suradnju s Fakultetom organizacije i informatike, ovaj projekt, zamišljen kao Case Study Competition, održao se već 9. put i još jednom omogućio studentima da pokažu svoje znanje u praksi i za uključene tvrtke izrade korisna rješenja.

Cijeli događaj započeo je u 10 sati uvodnim predavanjima koja su održali Sandro Lazarić, direktor tvrtke Arbona i Lea Kuzminski, bivša studentica FOI-ja, na temu 'Internet marketing' te Vedran Križek, tehnički direktor tvrtke Trikoder, na temu 'Veliki PHP sustavi in real life'. Nakon uvodnih predavanja, natjecatelji su paralelno u dvoranama 7 i 10 prezentirali svoja rješenja koja su izrađivali tijekom mjesec dana natjecanja.

Na poslovnom slučaju ATINEL-a 'Izrada editora za pisanje i uređivanje programa ABB industrijskog robota' treće mjesto osvojili su Matija Belec, Ivan Belec i Dario Grubešić, drugo mjesto Tadija Bagarić i Tomislav Cundić, a prvo mjesto Robert Halar i Ivan Rebić.

Na poslovnom slučaju Infodesigna-a 'Unaprjeđenje postojećeg vizualnog identiteta i funkcionalnosti prezentacije Infodesign-a na web-u i društvenim mrežama', treće mjesto osvojila je Martina Šestak, drugo mjesto Bernarda Matković, Antonela Čižmešija i Ivan Dokuzović, a prvo mjesto Dragana Mlikota, David Ante Macan i Lovro Predovan.

Na poslovnom slučaju WORX-a 'Izrada Web rješenja za pregled CAD datoteka', treće mjesto osvojili su Krešimir Valjevac, Mislav Jurinić i Stefano Kliba, drugo mjesto Mario Novoselec, Lovro Predovan i Denis Pavlović, a prvo mjesto Matej Vuković i Viktor Lazar.

Na poslovnom slučaju MIV-a 'Izrada Web aplikacije za e-nabavu' treće mjesto osvojili su Mario Novoselec i Denis Pavlović, drugo mjesto Tomislav Hop, Luka Blažek i Nikola Šamonik, a prvo mjesto Leon Palaić, Tomislav Turek i Danijel Vincijanović.

Članovi organizacijskog odbora Katarina Raguž, Leona Petak, Silvije Hrstić i Saša Hrgović čestitaju i zahvaljuju se svim natjecateljima koji su tijekom mjesec dana uložili svoj trud i slobodno vrijeme na izradu rješenja te pobjednicima koji su za to osvojili vrijedne nagrade. Također se zahvaljuju i svim uključenim tvrtkama, partnerima i sponzorima koji su podržali ovo veliko natjecanje.

U nastavku pogledajte fotografije s natjecanja.

Završeno natjecanje FOI CORE 2015 Završeno natjecanje FOI CORE 2015 Završeno natjecanje FOI CORE 2015 Završeno natjecanje FOI CORE 2015 Završeno natjecanje FOI CORE 2015 Završeno natjecanje FOI CORE 2015 Završeno natjecanje FOI CORE 2015 Završeno natjecanje FOI CORE 2015 Završeno natjecanje FOI CORE 2015 Završeno natjecanje FOI CORE 2015 Završeno natjecanje FOI CORE 2015 Završeno natjecanje FOI CORE 2015 Završeno natjecanje FOI CORE 2015

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti