ZIMO Digital, UX Passion i WTF Jeans pričaju o svojim poduzetničkim koracima u Osijeku

OSC ili Osijek Software City, nakon prva dva zbivanja predstavlja i treće iz serije poslovnih priča na kojem će pričati Darko Čengija iz UX Passiona, Peđa Pušelja iz WTF Jeansa i Saša Fišter iz ZIMO Digitala.

Zimo Zimo Danijel Levatić | 15.09.2014. / 11:20

ZIMO Digital, UX Passion i WTF Jeans pričaju o svojim poduzetničkim koracima u Osijeku

OSC ili Osijek Software City, nakon prva dva zbivanja predstavlja i treće iz serije poslovnih priča na kojem će pričati Darko Čengija iz UX Passiona, Peđa Pušelja iz WTF Jeansa i Saša Fišter iz ZIMO Digitala. 

Predavanje će se održati u utorak 23. rujna na Ekonomskom fakultetu u Osijeku u dvorani 3 (prizemlje) u vremenu od 17:30 do 19:00.  

Zbivanje je organizirano od strane udruge Osijek Software City, a namijenjeno je svima onima koji su zainteresirani za financiranje i razvoj poslovnog pothvata, samozapošljavanje, rad s klijentima, prepreke u poslovanju i put do uspjeha tvrtki i startupa.  

UX Passion – Darko Čengija predstavit će ne-baš-tako-mladi startup (postoji već pet godina), a u tih pet godina tim je prošao štošta. Zajedno su napravili puno dobri stvari, ali i puno grešaka, ponovili greške za svaki slučaj te na kraju ponekad i nešto naučili iz njih. Bave se razvojem korisničkih iskustava na mobilnim i web platformama. Bit će riječi o tome kako je sve počelo, što i s kim rade te kako se vide u budućnosti. 

ZIMO Digital - Saša Fišter predavat će o ZIMO Digitalu, agenciji specijaliziranoj za izradu web stranica i mobilnih aplikacija. Uz to, u vlasništvu ima i tehnološki portal ZIMO na kojem se svakodnevno objavljuju tekstovi vezani uz tehnologiju i startupe. 

WTFJeans – Peđa Pušelja će, nakon gotovo pet godina rada na trapericama za pametne telefone s fokusom na globalno tržište, razmijeniti svoja iskustva o važnosti marketinga i komunikacije pri pokretanju “projekata iz garaže”. Jesu li su proizvod i tehnologija sami sebi bitni? Što nas čeka kada se krenemo globalno probijati putem interneta? Koliko nam zajednica može pomoći i do koje granice? Mogu li nam i koliko društvene mreže u tome pomoći i bez ozbiljnog budžeta za marketing? Peđa će tijekom predavanja odgovoriti na sva ta pitanja, ali i pitanja publike. 

Nakon predavanja je predviđeno druženje u caffe baru New York, gdje ćete imati priliku bolje upoznati goste zbivanja OSC predstavlja #3 te ih pitati sve što vas zanima. Za sve sudionike bit će osigurane akcijske cijene pića. 

Organizatori su kreirali Facebook događaj te mole sve zainteresirane koji planiraju prisustvovati zbivanju da potvrde svoj dolazak.  

Zbivanje OSC predstavlja održava se nekoliko puta godišnje u suradnji s UNESCO katedrom za poduzetništvo pri Ekonomskom fakultetu u Osijeku i Međunarodnim centrom za poduzetničke studije (ICES) pri Sveučilištu Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti