4 slušalica koje si svatko može priuštiti

Slušalice su danas postali neizostavni gadget i još više modni detalj, za neke i uređaj bez kojih se ne može — čitaj gameri.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 20.05.2016. / 08:50

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Kao što svi više manje znamo, slušalice se mogu nabaviti od par dolara pa sve do nekoliko stotina dolara, pa čak i više (za one prave audiofile), no mi smo ipak ostali na zemlji i pronašli slušalice koje si svatko može priuštiti — u nekom normalnom cjenovnom rangu.

1. 1MORE Three

Ove slušalice dolaze s premium dizajnom, što se vidi iz priloženog, s vrlo dobrim performansama, ugrađenim “hands-free” mikrofonom i cijenom od svega 90 dolara.

2. Meizu EP-51

Meizu, osim što radi prilično dobre mobilne uređaje, radi i solidne slušalice pa tako se na popisu našao i njihov EP-51 model sportskih in-ear slušalica s Bluetooth protokolom, a koje mogu izdržati nekih 15-ak dana na standby-u. Cijena je 30 dolara

3. Xiaomi MIIV

Kao i Meizu tako i Xiaomi proizvodi i slušalice, a ovaj puta imaju dizajnerski vrlo dotjerane slušalice s dva zvučnika, 3.5mm jackom, koji ima kontrole na žici, i dolazi u zlatnoj boji. Cijena 17 dolara

4. SADES SA-928

Ako ste pak gamer, onda možete nabaviti ove slušalice koje su vrlo lagane i koje se teško potrgaju, a dolaze s mikrofonom i atraktivnog su dizajna. Cijena je 31 dolar.

Osim svih navedenih slušalica, na ovom linku možete pronaći i popis ostalih raznoraznih slušalica, po raznim cijenama.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti