Adobe predstavio Cloud alate za rad na mobitelima

Array

Zimo Zimo Zimo | 06.11.2010. / 11:40

Adobe predstavio Cloud alate za rad na mobitelima

Iako nisu ništa revoluciono izmislili, Adobe je objavio dva nova alata koji će poboljšati, olakšati i pomoći ljudima kako bi lakše surađivali i razmjenjivali podatke preko raznih uređaja.

Adobe SendNow je servis koji omogućuje razmjenu velikih datoteka između korisnika, uz mogućnost praćenja tih datoteka putem centralne upravljačke ploče. Iako postoje već slični servisi poput DropBox, i drop.io, Adobeov izbor dobar je ukoliko već koristite neke od Adobovih proizoda, a ima i dodatne mogućnost za praćenje statistika za pojedinu datoteku, npr. tko ju je zaprimio i kada.


Adobe CreatePDF novi je alat pomoću kojeg možete izraditi PDF datoteke online. Korisnici mogu kreairati PDF iz postojećih Microsoft Office dokumenata, slika ili sažeti više PDF-a u jedan. Servis nudi i izradu PDF-a sa bilo koje desktop aplikacije koja ima mogućnost printanja i pohranjivanja PDF u cloud.

Ove nove alate možete besplatno isprobati, a ukoliko ih želite profesionalno koristii, morati ćete izdvojiti 9.99$ mj. za Basic paket.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti