Oni koji nisu iskoristili priliku i posjetili Cinestar kako bi pogledali film Jobs u pretpremijeri, evo prilike da osvojite karte besplatno!

Steve Jobs je bio genijalac modernog vremena. Promijenio je način na koji živimo, koji komuniciramo i kako koristimo tehnologiju. Tvrtka Apple od garaže stigla je do najvrjednije kompanije na svijetu. Počeci su bili skromni no uz dobar tim ljudi sve je moguće.

Ashton Kutcher tumači ulogu Stevea Jobsa i radi to odlično. Ako ne znate puno o Jobsu, a htjeli biste naučiti, film Jobs je upravo za vas. Uz malo hollywoodske čarolije, film prikazuje život Jobsa od početka Applea, pa sve do njegovog povratka u kompaniju nakon što su ga natjerali da napusti tvrtku koju je osnovao.

U suradnji s Cinestarom poklanjamo vam 2x2 karte, a kako biste osvojili karte u komentarima nam napišite zašto bi baš vi trebali dobiti dvije karte. Film počinje s prikazivanjem od sutra 12. rujna!

U odgovoru napišite i mjesto tako da možemo javiti lokaciju, npr: "Zagreb: Jer sam ja najcool!"

Dva najkreativnija odgovora dobit će dvije besplatne ulaznice. Obavezno se registrirate sa vašim mailom kako bismo vam se mogli javiti!

Rok prijave do kraja današnjeg dana 11. rujna

DOBITNICI SU:

  • Ivan Čiš
  • Nikolina Grubišić

Čestitamo dobitnicima, obavijest ćete dobiti na mail!

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju