Bethesda je svim igračima na Playstation 4, konzolama Xbox One, i prvi put korisnicima računala, omogućila da besplatno isprobaju Prey, znanstveno-fantastičnu akcijsku avanturu s elementima horora na kojoj je radio studio Arcane.

Tijekom besplatne probe korisnici će imati priliku isprobati prvi sat igre, istražiti svemirsku stanicu Talos I i komunicirati s likovima. Nakon što prođe sat vremena, sve što se napravili i svi achievementi koje ste skupili ostaju spremljeni ako se odlučite na kupovinu pune verzije.

Prey je nedavno dobio i novi update koji je fokusiran na poboljšanje ukupnog igračkog doživljaja. Tu su ispravke rijetkih bugova na koje drugi timovi rijetko obraćaju pažnju, kao primjerice kad se igra smrzne ili crasha u borbi s Fantomima, ali i razne postavke za oružja, među kojima se našao i GLOO gun pa igrači sada za speedrun više ne mogu koristiti ovaj pištolj.

Da biste isprobali Prey, najprije iz trgovine odgovarajuće konzole trebate preuzeti demo, a ako vam se Prey svidi, do 29. kolovoza možete ga kupiti putem Steama po 50% nižoj cijeni, odnosno za samo 29,99 eura (223 kune).

Dodatne informacije možete potražiti na službenoj stranici igre prey.bethesda.net.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju