Dodjela Vidijevih nagrada i tri velike tehnološke teme na konferenciji BIG3

U utorak od 10.30 sati na tehnološkoj konferenciji ICT GOLD AWARDS bit će dodijeljene nagrade u tri kategorije

R. S. Rosana Stojmenović | 26.11.2018. / 14:55

Konferencija ICT GOLD AWARDS 2018 (Foto: Vidi.hr) (Foto: Vidi.hr)

Nastavlja se 25 godina duga tradicija VIDI AWARDS dodjela nagrada i konferencija.

U zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema & Baru 27.11. 2018. od 10.30 sati održat će se tehnološka konferencija ICT GOLD AWARDS 2018, a ovogodišnji naziv konferencije je BIG 3.

Keynote predavanja

Početak konferencije na kojoj će dominirati tri velike teme - AI, Industy 4.0 i Data Science rezerviran je za keynote izlaganja koja će nas uvesti u BIG3 IT Biz Crunch forum, odnosno panel diskusiju.

Keynote govornici biti će CEO poznatog robotskog startupa Gideon Brothers Matija Kopić sa svojim predavanjem "Doba inteligentnih robota: prilika ili prijetnja za Hrvatsku?" te izv. prof. dr. sc. Markus Schatten, voditelj laboratorija za umjetnu inteligenciju na Fakultetu organizacije i informatike, Sveučilišta u Zagrebu s predavanjem "Quo Vadis A.I."

BIG3 panel

Potom će se rasprava o umjetnoj inteligenciji, Industriji 4.0 i podatkovnoj znanosti preseliti u naš centralni BIG3 panel pod moderiranjem Dubravka Merlića, na kojemu će uz keynote govornike sudjelovati izv. prof. dr. sc. Nikola Mišković, prodekan za znanost na FER-u i voditelj Laboratorija za podvodne sustave i tehnologije (LAPOST) te dobitnici ICT GOLD AWARDS nagrada Neven Rusković (Špica sustavi), Marijan Sever (Codel) i Marijan Bračić (Poslovna inteligencija).

Epic F*ckUps

Svi koji nešto rade i griješe. To je općepoznata činjenica. No samo najveći među njima spremni su priznati svoje pogreške!

Tri danas uspješna vlasnika poznatih tech tvrtki, Mate Rimac (Rimac Automobili), Matija Žulj (Agrivi) i Berislav Marszalek (Entrio) podijelit će ekskluzivno svoja iskustva s pogrešnim odlukama koje su ih mogle koštati uspjeha, no iskoristili su ih kao dobru pouku i pretvorili u svoju prednost.

Na Epic F*ckUps događanju u sklopu VIDI Awards 2018 konferencije, govorit će o svojim poslovnim za*ebima nakon kojih su pronašli snage da izrastu još veći i jači.

ICT Gold Awards

Kako ostati korak ispred konkurencije i doista ispuniti dogmu konkurentnosti?

IT inovacije odavno su nezaobilazna postaja tog pravca, a konkretne primjere kako implementacija vrhunskih ICT rješenja mijenja poslovanje na bolje donosi vam ICT GOLD AWARDS koji će se ove godine dodijeliti u tri kategorije: Industry 4.0, GDPR i Custom development.

30 ispod 30

Za kraj konferencije ostajemo usmjereni na budućnost koja je čini se u odličnim rukama. U organizaciji medijske kuće Vidi i projekta Who is Who in IT in Croatia odabrali smo 30 mladih i perspektivnih ljudi ispod 30 godina, koji su na osobiti način pridonijeli u razvoju novih tehnologija. Njih su odabrali danas poznati vlasnici hrvatskih tehnoloških tvrtki, za koje vjerujemo da znaju prepoznati njihov potencijal.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti