Nastavlja se 25 godina duga tradicija VIDI AWARDS dodjela nagrada i konferencija.

U zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema & Baru 27.11. 2018. od 10.30 sati održat će se tehnološka konferencija ICT GOLD AWARDS 2018, a ovogodišnji naziv konferencije je BIG 3.

Keynote predavanja

Početak konferencije na kojoj će dominirati tri velike teme - AI, Industy 4.0 i Data Science rezerviran je za keynote izlaganja koja će nas uvesti u BIG3 IT Biz Crunch forum, odnosno panel diskusiju.

Keynote govornici biti će CEO poznatog robotskog startupa Gideon Brothers Matija Kopić sa svojim predavanjem "Doba inteligentnih robota: prilika ili prijetnja za Hrvatsku?" te izv. prof. dr. sc. Markus Schatten, voditelj laboratorija za umjetnu inteligenciju na Fakultetu organizacije i informatike, Sveučilišta u Zagrebu s predavanjem "Quo Vadis A.I."

BIG3 panel

Potom će se rasprava o umjetnoj inteligenciji, Industriji 4.0 i podatkovnoj znanosti preseliti u naš centralni BIG3 panel pod moderiranjem Dubravka Merlića, na kojemu će uz keynote govornike sudjelovati izv. prof. dr. sc. Nikola Mišković, prodekan za znanost na FER-u i voditelj Laboratorija za podvodne sustave i tehnologije (LAPOST) te dobitnici ICT GOLD AWARDS nagrada Neven Rusković (Špica sustavi), Marijan Sever (Codel) i Marijan Bračić (Poslovna inteligencija).

Epic F*ckUps

Svi koji nešto rade i griješe. To je općepoznata činjenica. No samo najveći među njima spremni su priznati svoje pogreške!

Tri danas uspješna vlasnika poznatih tech tvrtki, Mate Rimac (Rimac Automobili), Matija Žulj (Agrivi) i Berislav Marszalek (Entrio) podijelit će ekskluzivno svoja iskustva s pogrešnim odlukama koje su ih mogle koštati uspjeha, no iskoristili su ih kao dobru pouku i pretvorili u svoju prednost.

Na Epic F*ckUps događanju u sklopu VIDI Awards 2018 konferencije, govorit će o svojim poslovnim za*ebima nakon kojih su pronašli snage da izrastu još veći i jači.

ICT Gold Awards

Kako ostati korak ispred konkurencije i doista ispuniti dogmu konkurentnosti?

IT inovacije odavno su nezaobilazna postaja tog pravca, a konkretne primjere kako implementacija vrhunskih ICT rješenja mijenja poslovanje na bolje donosi vam ICT GOLD AWARDS koji će se ove godine dodijeliti u tri kategorije: Industry 4.0, GDPR i Custom development.

30 ispod 30

Za kraj konferencije ostajemo usmjereni na budućnost koja je čini se u odličnim rukama. U organizaciji medijske kuće Vidi i projekta Who is Who in IT in Croatia odabrali smo 30 mladih i perspektivnih ljudi ispod 30 godina, koji su na osobiti način pridonijeli u razvoju novih tehnologija. Njih su odabrali danas poznati vlasnici hrvatskih tehnoloških tvrtki, za koje vjerujemo da znaju prepoznati njihov potencijal.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju