Drugi Road to WinDays najavio kako će izgledati prvi zimski WinDaysi

20. rođendan WinDaysa donio je neke neočekivane elemente – konferencija će ići u online formatu, prvi puta u zimskom terminu te iz dvorana zagrebačkog Mozaik Event Centra

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 02.10.2020. / 13:56

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Drugi online Road to WinDays u ležernom formatu sudionike WinDays20 konferencije upoznao je s tim kako će izgledati prvi zimski WinDaysi u povijesti konferencije te koje će se sve mogućnosti interakcije nuditi da bi se što više približili doživljaju konferencije uživo.

Već 20 godina WinDayse povezujemo s jadranskom obalom – od prvih godina u Opatiji pa do turneje Istrom od Rovinja i Umaga do Poreča te selidbe južnije, u Šibenik, 2019. godine. Svoj 20. rođendan WinDaysi će proslaviti nešto drugačije – u novom online formatu i u zimskom terminu, od 7. do 9. 12.2020. Konferencija će se prvi puta održati u kontinentalnoj Hrvatskoj - svi predavači će predavati uživo u novouređenim dvoranama zagrebačkog Mozaik Event Centra, koje će premijeru imati baš na WinDaysima.

Tri dana u novom formatu donijet će program u tri paralelna smjera. Sudionici će moći birati između predavanja poslovnog, poslovno – tehnološkog i tehnološkog smjera i pratiti ih putem live streama, ali i naknadno pogledati video svih onih predavanja koja su propustili. Svaki smjer imat će svog moderatora koji će biti "glasnogovornik" sudionika i predavačima prenositi njihova pitanja, a najkreativnija pitanja konkurirat će za konferencijske nagrade.

Prvog konferencijskog dana uvod u teme dat će otvaranje konferencije, dok će drugi dan okupiti sve sudionike na keynote predavanju. Zaključke konferencije objedinit ćemo trećeg dana na zatvaranju konferencije. Kako bi se što više približili doživljaju WinDaysa uživo, sudionici će imati mogućnost chata s predavačima, networking druženja i međusobne komunikacije, a moći će i nastavljati sakupljati i trošiti WinCoine (virtualnu konferencijsku valutu) te osvajati vrijedne nagrade. Za određen broj predavanja ograničenom broju sudionika omogućit će se i praćenje uživo.

Ukoliko će to epidemiološka situacija dozvoliti, WinDaysi će velikih 20 godina obilježiti partyjem na otvorenom, u atriju City Plaze Zagreb – naravno, poziv da se pridruže će vrijediti za sve sudionike konferencije.
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti