Hoće li novi video Justina Timberlakea završiti kao i onaj Robina Thickea?

Sjećate se pjesme 'Blurred Lines' u kojoj tri komada u toplesu čagaju na spotu koji potpisuju Robin Thicke, T.I. i Pharrell? Nešto slično sada ima i Justin Timberlake.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 04.07.2013. / 14:38

Hoće li novi video Justina Timberlakea završiti kao i onaj Robina Thickea?

Sjećate se pjesme "Blurred Lines" u kojoj tri komada u toplesu čagaju na spotu koji potpisuju Robin Thicke, T.I. i Pharrell? Nešto slično sada ima i Justin Timberlake.

Nova pjesma pod nazivom Tunnel Vision za sada čvrsto stoji na YouTube unatoč tome što se u spotu pokazuju polugole žene, odnosno one u toplesu s jasno istaknutim atributima. Naravno, takav video uvijek će privući gomilu ljudi da kliknu i pogledaju novi Timberlakeov spot, no pitanje se postavlja hoće li YouTube biti jednako kritičan kao i na spotu Blurred Lines?

Radi se o tome da YouTube dopušta golotinju ukoliko se radi o umjetnom činu, no pitanje je kako Google odnosno YouTube gleda na ovaj spot, jel ovo umjetnost ili čista golotinja?

Možda ima nešto više umjetnosti nego na spotu Blurred Lines, no svakako se radi o jasno istaknuti sisama. Živi bili pa vidjeli!

Btw. fura li se Timberlake na Robina Thickea ili nam se to samo čini?

Pogledajte i uncut verziju Blurred Lines — nećete požaliti.


 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti