Iz Lucida najavili da bi James Bond mogao u idućem filmu voziti EV Aston Martin s njihovim pogonom: "Ne bi li to bilo kul?"

Lucid Motors nagovještava Jamesa Bonda koji vozi električni Aston Martin s njihovim pogonom, što izaziva uzbuđenje među obožavateljima te filmske franšize.

Branimir Vorša | 28.01.2024. / 09:35

Aston Martin DB10
Aston Martin DB10 (Foto: Afp)

Na nedavnom događaju rezanja vrpce za novi proizvodni pogon Lucid Motorsa, AMP-1, CEO i CTO tvrtke Peter Rawlinson nagovijestio je mogućnost da će lik Jamesa Bonda voziti električno vozilo (EV) u sljedećem filmu. Rawlinson je sugerirao da bi Bondovo novo vozilo moglo biti pokretano Lucidovom tehnologijom.

Možda će gospodina Bonda pokretati Lucid. Neće li to bilo kul? rekao je.

Uzimajući u obzir tekući ugovor Lucid Motorsa o opskrbi s Aston Martinom i popularnost Aston Martina DB5 u prošlim Bondovim filmovima, ideja o Jamesu Bondu za volanom električnog Aston Martina pokretanog Lucidovom tehnologijom dodaje novu dimenziju ostavštini tog legendarnog filmskog lika.

Rawlinsonov prijedlog u skladu je s trenutačnim automobilskim trendovima i sklonošću Bondove franšize prema tehnološkim inovacijama. Lucid Motors uložio je Aston Martinu 450 milijuna dolara u tehnologiju električnih pogonskih sklopova, naglašavajući njihovu predanost održivom prijevozu kroz vrhunsku baterijsku tehnologiju i dvostruku pogonsku jedinicu visokih performansi.

Unatoč tome što se Lucid Motors suočava s izazovima u povećanju prodaje luksuznih električnih limuzina u 2023. godini, uključujući zastoje u proizvodnji i otpuštanja, tvrtka je i dalje optimistična u pogledu svoje budućnosti. Steven David, viši potpredsjednik operacija u Lucidu, istaknuo je proaktivan pristup rješavanju problema, poput primjerice uskih grla u proizvodnji.

Dok Bondovi obožavatelji čekaju vijesti o sljedećem glumcu koji će upriličiti tog lika, mogućnost super špijuna koji upravlja električnim Aston Martinom u akcijskim misijama dodaje iščekivanju budućnosti te mnogima omiljene filmske franšize.

Lucid Tesla je sljedeća na redu? Lucid planira proizvoditi električne automobile u Saudijskoj Arabiji

Slika nije dostupna Želite da vaše dijete vozi isto što i najpoznatiji špijun na svijetu? Aston Martin ima rješenje

Unatoč preprekama s kojima su se susreli u 2023. godini, u Lucid Motorsu uvjereni su u prevladavanje izazova i održavanje stabilnosti poslova za svoje zaposlenike.

Nema razloga za zabrinutost. Naš je fokus na svakom problemu i načinu na koji rješavamo svaki problem, poručio je David.

Izvor: Tech Times
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti