Kim Kardashian svom dečku Kanye Westu za rođendan poklonila Stevea Wozniaka

Morate se složiti sa mnom kada kažem da naslov gore zvuči vrlo moćno. Tri imena koja znaju gotovo svi u jednom naslovu, no kakva je poveznica između njih?

Saša Fišter sasa@zimo.co | 21.06.2013. / 18:57

Kim Kardashian svom dečku Kanye Westu za rođendan poklonila Stevea Wozniaka

Morate se složiti sa mnom kada kažem da naslov gore zvuči vrlo moćno. Tri imena koja znaju gotovo svi — u jednom naslovu, no kakva je poveznica između njih?

Vjerujem da o Kim Kardashian i Kanye Westu ne treba puno govoriti, no oni koji ne znaju, Steve Wozniak je suosnivač kompanija Apple te ujedno i tvorac prvih računala na kojima je Apple izgradio slavu — pritom mislim na Apple I i Apple II.

Naime, Steve Wozniak jedan je od rijetkih ljudi koji je vidio prinovu Westa i Kardashian, a kako je došao do toga ispričao je na CNN-u u intervjuu s Piersom Morganom. Naime, Kim je zamolila Wozniaka da dođe k njima kao poklon za rođendan svom dečku, inače velikim zaljubljenikom u tehnologiju. Znamo i kako je West sebe prozivao novim Steveom Jobsom, no pustimo sad tu priču sa strane.

U nastavku možete pogledati kratki isječak s intervjua u kojem Wozniak priča kako je vidio bebu, no kako za sada ne zna kako će se zvati — naravno, nije želio javnosti istaknuti tu informaciju. Sve u svemu, dobra ekipa Kardashian, West i Wozniak.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti