Biti bez smartphonea danas je gotovo nemoguće, no iako nam taj gadget olakšava život, jedan veliki problem je gdje ga smjestiti? Trenutno, većina nas ima mobitel u džepu od traperica i to je sasvim ok, no što je sa zračenjem, slučajnim polijevanjem ili pak vađenju mobitela iz džepa kada sjedimo?

Niti jedna od ovih situacija nije idealna kada pričamo o smartphoneu. Upravo je ovaj problem riješen WTFJeasnom, projektu iza kojeg već četiri godine stoji Peđa Pušelja, a koji je nedavno kupila tvrtka Pravi klik koja stoji iza GoHome tražilice i najpopularnije hrvatske stranice za grupnu kupovinu Crno Jaje.

Zajedničkim snagama i idejama, WTFJeans dobio je novu verziju s unaprijeđenim značajkama, da znam da je čudno reći značajke za traperice, no tako stvari stoje!

Naime WTFJeans 3 tretirane su nanotehnologijom koja ulazi u pore samog materijala te time štite vaše traperice od vode, mrlja, pa čak i ulja, dakle bez problema se možete politi vinom, jer za čišćenje trebate samo krpu ili maramicu. Druga i vrlo važna stvar je da u džepu, u kojem obično nosite vaš mobitel, od sada imate i zaštitu, odnosno sloj koji vas štiti od radijacije.

Lansirana treća po redu verzija ‘geekovskih’ WTFJeansa koje ćete zavoljeti!

Ove hlače namijenjene su isključivo za korisnike s iPhone uređajima, no Peđa kaže kako će u budućnosti razmisliti o tome hoće li hlače prilagoditi i za druge uređaje. 

Ako ste gadget freak i želite imati ove hlače, morat ćete izdvojiti 127 eura i možete ih kupiti sa službene wtfjeans.com stranice. Inače, hlače su dizajnirane u Hrvatskoj, no proizvode se u Srbiji.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju