Lansirana treća po redu verzija ‘geekovskih’ WTFJeansa koje ćete zavoljeti!

Biti bez smartphonea danas je gotovo nemoguće, no iako nam taj gadget olakšava život, jedan veliki problem je gdje ga smjestiti? Trenutno, većina nas ima mobitel u džepu od traperica i to je sasvim ok

Saša Fišter sasa@zimo.co | 05.04.2014. / 15:43

Lansirana treća po redu verzija ‘geekovskih’ WTFJeansa koje ćete zavoljeti!

Biti bez smartphonea danas je gotovo nemoguće, no iako nam taj gadget olakšava život, jedan veliki problem je gdje ga smjestiti? Trenutno, većina nas ima mobitel u džepu od traperica i to je sasvim ok, no što je sa zračenjem, slučajnim polijevanjem ili pak vađenju mobitela iz džepa kada sjedimo?

Niti jedna od ovih situacija nije idealna kada pričamo o smartphoneu. Upravo je ovaj problem riješen WTFJeasnom, projektu iza kojeg već četiri godine stoji Peđa Pušelja, a koji je nedavno kupila tvrtka Pravi klik koja stoji iza GoHome tražilice i najpopularnije hrvatske stranice za grupnu kupovinu Crno Jaje.

Zajedničkim snagama i idejama, WTFJeans dobio je novu verziju s unaprijeđenim značajkama, da znam da je čudno reći značajke za traperice, no tako stvari stoje!

Naime WTFJeans 3 tretirane su nanotehnologijom koja ulazi u pore samog materijala te time štite vaše traperice od vode, mrlja, pa čak i ulja, dakle bez problema se možete politi vinom, jer za čišćenje trebate samo krpu ili maramicu. Druga i vrlo važna stvar je da u džepu, u kojem obično nosite vaš mobitel, od sada imate i zaštitu, odnosno sloj koji vas štiti od radijacije.

Lansirana treća po redu verzija ‘geekovskih’ WTFJeansa koje ćete zavoljeti!

Ove hlače namijenjene su isključivo za korisnike s iPhone uređajima, no Peđa kaže kako će u budućnosti razmisliti o tome hoće li hlače prilagoditi i za druge uređaje. 

Ako ste gadget freak i želite imati ove hlače, morat ćete izdvojiti 127 eura i možete ih kupiti sa službene wtfjeans.com stranice. Inače, hlače su dizajnirane u Hrvatskoj, no proizvode se u Srbiji.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti