Autori filma o jednom od najvećih genija novije povijesti odlučili su ekskluzivno na Instagramu prikazati trailer za novi film, koji će u distribuciju krenuti 16. kolovoza.

Ashton Kutcher utjelovit će Stevea Jobsa, dok će Josh Gad ekranizirati suosnivača Applea Stevea Wozniaka. Iako se očekuje još jedan biografski fiml o Jobsovom životu, kojega će producirati Sony Pictures na osnovu knjige koju je napisao Walter Isaacson, ovaj celuloidni uradak već je izazvao mješovite reakcije. Pretpremijera je prikazana na Sundance Film Festivalu.

Ashton Kutcher je čak završio u bolnici, jer je prakticirao dijetu sličnu onoj koju je za života primjenjivao Jobs. Usput, Open Road je objavio i sinopsis za fil u kojem kratko, sažeto ali i savršeno točno opisuje utjecaj Stevea Jobsa „Ponekad je potrebna samo jedna osoba za revoluciju. Ovo je priča o takvom čovjeku, Steveu Jobsu, marketinškom i inovatorskom geniju, kojem ništa nije moglo spriječiti putovanje prema velikim stvarima. On je promijenio tehnologiju i svijet jednom zauvijek!“

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju