Ljeto možemo provesti na nekom divljem otoku bez doticaja s vanjskim svijetom, bez mobitela, bez interneta i društvenih mreža, a možemo sve to itekako dobro iskoristiti i pritom se dobro zabaviti.

Španjolska od prošle godine ima tzv. "Twitter hotel" odnosno hotel koji u središte zabave stavlja upravo smartphone i Twitter. Smješten na Majorci, Sol Wave House se služi društvenim mrežama kako bi privukao mlade ljude željne zabave koji žele upoznati nove ljude na jedan drugačiji način.

Hotel ima tematske elemente od Twitter soba, pića ili virtualnih zajednica #SocialWave koje omogućuju posjetiteljima da očijukaju jedni s drugima. Gosti se tako u ovom hotelu moraju spojiti na posebnu privatnu WiFi mrežu kroz koju mogu slati slike, privatne poruke, vidjeti tko je online, tko se nalazi u kojoj sobi ili slati virtualne poljupce.

[gallery id=49]

Osim toga, hotel ima organizirane partyje pa tako nakon što se povežete s nekim preko hotelskog WiFi-a, lakše će vam biti započeti razgovor kada se vidite s nekim na partyju, gdje možete pronaći koktele inspirirane samim Twitterom.

U hotelu se čak nalaze i posebne sobe s ogledalima na kojima se nalaze dodaci kako za kreiranje selfies fotki ili pak fotki u paru.

U nastavku možete pogledati video, a ako vas je ova priča zainteresirala, možete posjetiti njihove službene stranice i možda se zaletite do Majorce!

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju