Nadogradnja softvera za Playstation 4 vašim prijateljima omogućuje igranje naslova koje ne posjeduju

Nadogradnja softvera za Playstation 4 vašim prijateljima omogućuje igranje naslova koje ne posjeduju, video prenošenje tijeka igre u stvarnom vremenu te upload na YouTube.

Zimo Zimo Ivan Galgoci | 13.08.2014. / 14:43

Nadogradnja softvera za Playstation 4 vašim prijateljima omogućuje igranje naslova koje ne posjeduju

Sonyjeva nadolazeća nadogradnja softvera donijeti će dugo najavljivanu i obećanu SharePlay funkciju na Playstation 4 konzolu sljedeće generacije. Radi se o svojevrsnom virtualnom kauču - SharePlay omogućuje igraču da pozove prijatelja ili više njih da se uključe, bez obzira imaju li doma kopiju igre.

PS4 PlayShare

Na ovaj način moći ćete online igrati s prijateljima kao da ste u istoj prostoriji, zajedno ili međusobno, a u Soniju su pazili i na detalje. Recimo, stigli ste do dijela igre kojeg ne možete prijeći - predajte upravljanje prijatelju i neka on pokuša a vi promatrajte na svom televizoru. Uvijek pozdravljamo nove tehnologije, ali nažalost, ako ova opcija postane popularna, nedvojbeno će dovesti do smanjenja socijalizacije a smijeh pred televizorom zamijenit će ugrađena opcija za dopisivanje.

SharePlay dolazi na Playstation 4 ove jeseni u obliku nadogradnje softvera pod oznakom 2.0. Također, nadogradnja će donijeti i dugo zahtijevanu mogućnost video prenošenja tijeka igre u stvarnom vremenu, pretraživanje prijenosa te ugrađenu aplikaciju za postavljanje snimke na YouTube.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti