Najizdržljiviji pametni telefon Noa dosad dostupan na tržištu - Noa Hummer 2019

Prvi koji će imati priliku isprobati ovaj uređaj bit će HGSS – Hrvatska gorska služba spašavanja.

Martina Čizmić | 15.04.2019. / 16:25

Noa Hummer 2019 (Foto: Hangar18)

Nakon što je krajem veljače na MWC-u u Barceloni predstavljen, na tržištu je sad dostupan novi izdržljivi pametni telefon Noa Hummer 2019. Namijenjen je za ektremne uvjete, razna radna okruženja i avanturističke izazove, a prvi koji će imati priliku isprobati ovaj uređaj bit će HGSS – Hrvatska gorska služba spašavanja.

Glavne karakteristike Noa Hummera 2019 su otpornost na udarce, tlak, vodu i ogrebotine što potvrđuju standardi IP68 i MIL-STD-810G. Ovaj pametni telefon omogućuje snimanje fotografija na kiši i snijegu, a najpoznatiji vojni standard MIL-STD-810G pruža sigurnost da je uređaj potpuno otporan na prašinu.

Hummer 2019 karakterizira metalni okvir koji kombinira brušeni aluminij s gumenim površinama, a koji daje uređaju anti-kliznu i izdržljivu površinu koju možete čvrsto držati čak i kada je mokra.

Pokreće ga četverojezgreni procesor MTK6739, uparen s 3 GB radne memorije i 16 GB memorije za pohranu podataka, što je moguće nadograditi s dodatnih 128 GB putem Micro SD kartice. Ima bateriju od 3.800 mAh s tehnologijom brzog punjenja, a koja se puni preko USB-C konektora.

S NFC čitačem uređaj može čitati i komunicirati s drugim NFC kompatibilnim uređajima i koristiti ih za različite svrhe, od jednostavne identifikacije do implementacija virtualnog novčanika.

Dvostruka stražnja kamera ima 13+2 MP, dok prednja kamera ima 8 MP. Hummer 2019 ima zaslon dijagonale 5.5” u HD+ rezoluciji 720×1440 piksela. Ekran je zaštićen Gorilla staklom te je otporan na grebanja i mehanička oštećenja.

Uređaj koristi Android 8.1 operativni sustav te ima ugrađen GPS i AGPS sustav za navigaciju, a kupiti ga možete po cijeni od 1399 kuna.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti