Nove kontrole za administratore Facebook Pagesa

Facebook je objavio nove mogućnosti koje olakšavaju rad sa nekoliko Facebook Pages računa, te im pruža brz pregled stanja pojedinih stranica.

Zimo Zimo Zimo | 19.05.2011. / 21:03

Nove kontrole za administratore Facebook Pagesa

Facebook je objavio nove mogućnosti koje olakšavaju rad sa nekoliko Facebook Pages računa, te im pruža brz pregled stanja pojedinih stranica.

Ukoliko ste vlasnik neke od stranica Facebooka mogli ste primijetiti da se na lijevoj alatnoj traci pojavila nova ikona Facebook Pagesa.

Takozvani Pages dashboard omogućuje administratorima stranica da vide ukoliko postoje nove obavijesti, ukupan broj likova i rast istih, aktivne korisnike i vrijeme posljednjih ažuriranja i to sve sa jedne lokacije.

Pomoću nove kontrolne stranice, administratori će tako lakše imati uvid u stanje svih stranica kojih su vlasnici, odnosno administratori.

Nove značajke omogućuju vam tako da očistite aktivnosti i obavijesti, vide ukupan broj lajkova, vide broj novih lajkova (ukoliko mišem dođete na 'Total likes'), broj novih aktivnosti, vrijeme nedavnih aktivnosti i vrlo jednostavno logiranje na neku od vaših stranica.

Ukoliko ste prije ove objave upravljali vašim stranicama, znate da je bilo malo 'nespretno' prebacivati sa stranice na stranicu, no ovom značajkom, sve aktivnosti i mogućnosti su na jednom mjestu, što uveliko olakšava upravljanje ukoliko imate više računa -- odlična stvar za community managere.

Zadnje vrijeme Facebook je uložio mnogo truda kako bi administratorima stranica olakšao upravljanje, pa je tako u veljači objavio 'Use Facebook as Page' što je jedan od značajnijih poteza Facebooka.

Kasnije je objavljena i mogućnost da vidite sve aktivnosti i obavijesti prilikom upravljanja stranicom kao administrator.

Koristite li Facebook Pages?

Via Inside Facebook

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti