Novi Samsungov video najavljuje flat ekran i metalno kućište

Samsung je u petak objavio teaser za njihov nadolazeći top model uređaj Samsung Galaxy S6, fokusirajući se pritom na materijale koji su korišteni u dizajniranju i izradi uređaja.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 22.02.2015. / 14:36

Novi Samsungov video najavljuje flat ekran i metalno kućište

Samsung je u petak objavio teaser za njihov nadolazeći top model uređaj Samsung Galaxy S6, fokusirajući se pritom na materijale koji su korišteni u dizajniranju i izradi uređaja.

Video, koji je Samsung objavio na Twitteru, ne odaje detalje o tehničkim specifikacijama uređaja, već su umjesto toga prikazani staklo,metal i voda sa pozadinskim glasom koji govori, "izrađen sam od predivnih stvari koje vidim oko sebe, one me oblikuju. Ja sam sljedeći Galaxy." Na kraju teasera vidi se svjetlucanje bočne strane uređaja, koja, iako su postojale glasine, nije zakrivljena.

Također, glasine govore da će Samsung predstaviti više modela na nadolazećem događaju, s najmanje jednim modelom zakrivljenog ekrana, ali ono što se najavljuje kao najveća Samsungova inovacija i odstupanje od dosadašnjih modela je metalno kućište uređaja.

Ostaje nam samo da pričekamo nedjelju 1. ožujka i događaj na World Mobile kongresu u Barceloni kako bi vidjeli kakvu Samsung ima viziju budućnosti pametnih telefona.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti