Kako bi proslavili kineski jesenski festival i nacionalni kineski praznik, Oukitel je objavio novi K5000 model koji pripada novoj ‘K’ obitelji.

Kako i samo ime sugerira, radi se o uređaju sa snažnom SCUD baterijom od 5000 mA, od koje se očekuje da može potrajati čak do tri dana normalnog korištenja. Uređaj dolazi i s 9V/2A brzim punjačem kako bi skratio vrijeme punjenja baterije.


Oukitel K5000 doći će s dvostrukim zaobljenim zaslonom na prednjoj strani te kao poklopac bateriji. Prednji ekran dolazi u dimenziji od 5.7 inča s HD+ rezolucijom 1440 x 720 te omjerom od 18:9 i 90% iskoristivog ekrana. Stražnja strana uređaja izrađena je od PMMC materijala koji nudi mekoću i nježnost pri dodiru.

Osim baterije velikog kapaciteta i 5.7-inčnog ekrana, K5000 ima i iznenađujuće dobre kamere, pa se tako u uređaju može pronaći Sonyjev senzor IMX135 s 16 MP na stražnjoj strani, te Samsung 3P3 senzor uz 21 MP na prednjoj strani uređaja.

K5000 planirano dolazi na tržište krajem listopada, no još uvijek nema govora o cijeni, iako se nagađa kako će uređaj početi prodavati po konkurentnoj cijeni. Više informacija o uređaju možete pronaći na službenim stranicama www.oukitel.com.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju