Oukitel krenuo s novim modelom U16 Max, prvim 6-inčnim pametnim telefonom ove kompanije

Oukitel je odlučio napraviti korak dalje te je objavio kako će na tržište izdati svoj prvi 6-inčni uređaj, a radi se o modelu U16 Max.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 09.02.2017. / 18:51

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Ovaj novi pametni telefon U16 Max dolazi s 6 inčnim HD zaslonom rezolucije 1280 x 720, te podrškom za 5 dodirnih točaka simultano. Za ekran, Oukitel koristi JDI zaslon iz Japana čime osigurava odlično vizualno i ergonomično korištenje. Sam ekran koristi LPTS (low temperature poly silicon) te 2.5D poliranje. LPT tehnologija dodano povećava transparenciju stakla kako bi bio svjetliji, oštriji i s boljim bojama.

Što se tiče karakteristika, U16 Max će dolaziti s osmerojezgrenim procesorom koji jamči odlične performanse i fluidno korištenje uređaja, poručuju iz kompanije. Kao jedan od najvažnijih modela za period u veljači i ožujku, ovaj će uređaj također dolaziti s novim Googleovim Android Nougat operativnim sistemom.

AliExpress će tako imati ekskluzivu prodaje, te će samim time biti jedini model koji će se prodavati na rasprodaji povodom godišnjice ovog webshopa. Iako sada nema govora o cijeni, jasno je da će ona biti vrlo niska.

Više informacija o uređaju možete pronaći na služenim Oukitel stranicama.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti