Landvo L500S, je mobitel za kojeg niste vjerojatno baš puno čuli, no ako uzmete u obzir cijenu od 500-injak kuna za 5-inčni uređaj, možda će vas detalji zanimati.

Naravno da ne možete očekivati da ćete za 500 kuna dobiti vrhunski uređaj s najboljom kamerom i svakakvim čudima glede dodatnih karakteristika, no ako vam treba nešto za klince da mogu surfati i slikati, a da ne potrošite bogatstvo, onda je ovaj uređaj sasvim solidan.

Malo o karakteristikama. Landvo L500S dolazi zaslonom dijagonale 5 inča, te WCGA rezolucije 854x480 piksela. Stražnja kamera je 5MP, dok je prednja 2MP, a uz to uređaj ima 1GB RAM-a i 8 GB interne memorije. Procesor je osmerojezgreni radnog takta 1.4GHz, dok je baterija kapaciteta 1800mAh.

Ovaj 5-inčni smartphone košta samo 500 kuna i ima osmerojezgreni procesor

Uređaj ima i prepoznavanje gesta što vam može poslužiti ukoliko kuhate a na uređaju gledate neki video ili čitate recept.

Sve u svemu, za 500 kuna ne možete očekivati stroj, no ako vam ne treba puno više od poziva, poruka, Facebooka, interneta i mailova, ovo je sasvim solidan uređaj za vrlo male novce. Prednarudžbe za Landvo L500S traju do 30 travnja, pa ako želite, možete ga naručiti na ovom linku.