Revuto osmislio NFT koji vlasniku nudi "doživotnu" pretplatu na Netflix ili Spotify

Revulution NFT je proizvod koji jamči pretplatu na Netflix ili Spotify na način da Revuto vlasniku NFT-a pokriva mjesečne troškove pretplate sve dok korisnik drži NFT u Revuto aplikaciji.

Martina Čizmić | 05.07.2022. / 16:33

Revuto tim (Foto: Revuto)

Domaći startup koji je osmislio inovativan način upravljanja pretplatama, nakon godinu dana rada, predstavio je novu inovaciju koju će zainteresiranima ponuditi već od 11. srpnja. 

Kako su iz Revuta rekli na predstavljanju, riječ je o jedinstvenom inovativnom proizvodu - doživotnim digitalnim pretplatama za korištenje servisa Netflix i Spotify putem njihovog Revulution NFT-a (eng. non-fungible-token). Tako će  10.000 zainteresiranih korisnika od 11. srpnja će moći kupiti limitirano izdanje NFT-a preko njihove web stranice.

Slušajući želje naših 350.000 korisnika te uz opcije koje nam pruža NFT tehnologija, odlučili smo ponuditi nešto što do sada nitko nije - Revulution NFT, tj. proizvod koji jamči pretplatu na Netflix ili Spotify na način da Revuto vlasniku NFT-a pokriva mjesečne troškove pretplate sve dok korisnik drži NFT u Revuto aplikaciji. Još interesantnije, u slučaju da korisnik odluči više ne koristiti pretplatu, on može vratiti novac uložen u NFT ili čak zaraditi prodajom NFT-a nekom drugom korisniku koji s tim NFT-om može ostvariti isto pravo, istaknuo je Vedran Vukman, CEO i suosnivač Revuta.

Slika nije dostupna Kako je grupa iskusnih hrvatskih startup veterana odlučila riješiti problem modernog života i zakoračiti u svijet kriptovaluta

Pojasnili su kako oni koji odluče kupiti Revulution NFT, za 349 dolara, ostvaruju pravo na "doživotnu" pretplatu na Netflix ili Spotify. Ujedno su zaštićeni od potencijalnih budućih poskupljenja pretplate, jer će se, dok god imaju u svom vlasništvu taj NFT, za pokrivanje troškova pretplate pobrinuti Revuto. Jedini rizik koji kupac ima, je da Revuto ostane bez novca za plaćanje pretplate, pojasnili su. 

U suradnji sa svojim partnerom Railsr (nekadašnjim Railsbankom), jednim od najvećih izdavača debitnih kartica na svijetu koji na jednak način podržava i globalnu fintech uspješnicu Crypto.com, Revuto vlasnicima Revulution NFT-a dodjeljuje virtualnu Mastercard karticu koju će Revuto svaki mjesec puniti iznosom potrebnim za plaćanje njegove pretplate na Netflix ili Spotify. No, za razliku od klasične kartice, virtualnom karticom koja je povezana s Revulution NFT-om moguće je trgovati, čime se otvara potpuno novo tržište digitalnih pretplata. Kako su pojasnili, nakon što korisnik pošalje ili proda svoj NFT drugom korisniku, Revuto će deaktivirati virtualnu debitnu karticu starom vlasniku te novom vlasniku NFT-a dodijeliti novu virtualnu debitnu karticu koju će korisnik koristiti za plaćanje njegove pretplate na Netflix ili Spotify.

Revulution NFT za Netflix ili Spotify samo je početak revolucije u načinu plaćanja pretplata i uvod u pretplatničke NFT-jeve s kojima će se ljudi moći pretplatiti na bilo koju pretplatu u svijetu, na bilo koji period. Uvođenjem ove inovacije, korisnik će moći ostvariti popust prilikom plaćanja pretplate na pretplatnički period po njegovoj volji, a sve uz mogućnost poklanjanja ili prodaje neiskorištenog dijela pretplate drugim korisnicima. S takvim jedinstvenim pristupom, Revuto uvodi nešto potpuno novo u svijet pretplata, nešto što će omogućiti kreiranje potpuno novog tržišta unaprijed plaćenih, a neiskorištenih pretplata. Ponosna sam na cijeli tim koji stoji iza ovog projekta, te se veselimo svemu što slijedi. Vjerujemo da će reakcije tržišta i postojeće baze korisnika i ovog puta biti sjajne, dodaje Josipa Majić, suosnivačica Revuta.

Dodali su kako će limitirano izdanje Revulution NFT-a s vremenom svojim vlasnicima unutar Revuto app pružat i neke druge pogodnosti poput cash-backa, dodatnih oblika zarade i slično. Također, najavili su i mogućnost dijeljenja lozinki za pristup pojedinim servisima kroz svoju aplikaciju. 

Kupovina NFT-a biti će dostupna preko Revuto web stranice po cijeni od 349 dolara, prodaja kreće 11. srpnja, točno u podne, a kupnja je moguća korištenjem kreditnih ili debitnih kartica, kao i kriptovalutama.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti