Savršene fotografije novogodišnjeg vatrometa uz Huawei Mate 10 Pro

Korisnici telefona Huawei Mate 10 Pro ne moraju pogađati koje će vrijeme ekspozicije dati optimalne rezultate jer zaslon telefona konstantno pokazuje napredak snimanja svjetala na tamnoj pozadini.

Martina Čizmić | 01.01.2018. / 10:08

Huawei Mate 10 Pro (Foto: Huawei) (Foto: Huawei)

Novogodišnja noć jedna je od najzahtjevnijih za kamere na mobilnim telefonima. Fotografiranje u mraku ili uz bljesak vatrometa može biti frustrirajuće za korisnike, pogotovo ako njihov pametni telefon ne reagira dovoljno brzo.

Inteligentni telefon Huawei Mate 10 Pro revolucionarni je uređaj koji zahvaljujući sposobnostima umjetne inteligencije nudi brojne mogućnosti snimanja fotografija. Upravo AI omogućuje snimanje fantastičnih snimki čak i u posebno zahtjevnim uvjetima, kao primjerice pri fotografiranju vatrometa za vrijeme novogodišnje proslave.

Uređaj raspolaže s dva senzora, što rezultira fotografijama s više detalja i manje buke. Slike dvaju senzora kombiniraju se pomoću naprednih algoritama, a njihove su leće među najsvjetlijim koje su ikada korištene kod pametnih telefona. Fokus se postavlja faznim otkrivanjem, detekcijom kontrasta, mjerenjem dubina i laserskim sustavima za mjerenje udaljenosti. Zbog toga autofokus funkcionira brzo i s nevjerojatnim efektima.

Huawei Mate 10 Pro (Foto: Huawei) (Foto: Huawei)

Pri snimanju nestandardne scene, kao što je vatromet na pozadini gotovo crnog noćnog neba, u postavkama kamere treba se prebaciti na scenu koja je suprotna standardnoj fotografiji u kojoj je sve dobro osvijetljeno. Tu uskače Huaweijeva umjetna inteligencija koja prepoznaje vrstu scene u stvarnom vremenu i ispravno prilagođava parametre čak i u neuobičajenim situacijama. Huawei Mate 10 Pro ima ugrađeni sustav priznavanja scene temeljen na algoritmima umjetne inteligencije. Uređaj sam prilagođava parametre fotografije kako bi se dobili najbolji rezultati, pa vatromet snimljen s Mate 10 Pro nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Huawei Mate 10 Pro nudi i neke dodatne načine snimanja koje drugi pametni telefoni ne podržavaju. S jedinstvenim načinima fotografiranja s Mate 10 Pro uređajem, fenomenalni umjetnički efekti mogu se postići bez ikakva iskustva u noćnoj fotografiji. Korisnici telefona Mate 10 Pro ne moraju pogađati koje će vrijeme ekspozicije dati optimalne rezultate jer zaslon telefona konstantno pokazuje napredak snimanja svjetala na tamnoj pozadini. Korisnici sami mogu odlučiti kada fotografija odgovara osobnim preferencijama, a okidanje fotografije može se učiniti u bilo kojem trenutku. Uhvatite savršene trenutke novogodišnje noći s inteligentnim telefonom Huawei Mate 10 Pro i fotografijom zauvijek zabilježite uspomene.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti