Scorrers će vam omogućiti da osvojite vrijedne nagrade poznatih ljudi

Scorrers je platforma putem koje poznate osobe, sportaši, pjevači, glumci, itd. poklanjaju svoje razne vrijedne rekvizite.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 07.12.2015. / 08:45

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Sigurno se ste se našli u situaciji u kojoj ste htjeli dres poznatog nogometaša ili hokejaša, ulaznicu za neki događaj ili nešto tog tipa.

Ivan Ilečić, inače suosnivač aplikacije Once Football, pokrenuo je novi aplikaciju Scorrers koja omogućuje upravo to. Primjerice, želite li besplatno ići na utakmice lige prvaka ili finale Super Bowla, potpisani dres Ronalda ili reket Novaka Đokovića? Upravo tome teži Scorrers.

Aplikacija je u potpunosti besplatna, a na vama je da sakupljate bodove i prijavite se za nagradu igru koja će vam omogućiti da osvojite nagrade.

Stvar funkcionira na vrlo jednostavan način. Poznate osobe (verificirane od strane Scorrersa), na svoj “zid” objavljuju poklone za svoje fanove i pratitelje. Zatim, na Scorrersovom “zidu” ta objava stoji 20-ak dana kako bi se prikupilo čim više prijava, a nakon isteka tih 20 dana kreće izvlačenje dobitnika.

Scorrers je aplikacija namijenjena apsolutno svakome tko bi htio imati nekakav suvenir svog uzora, tko bi htio razveseliti svoje dijete, supružnika, prijatelja pa na kraju i sebe odlaskom na neku važnu utakmicu za koju je nemoguće dobiti ulaznice. 

U aplikaciji se koriste krediti kao valuta za kupnju ticketa, a ti se krediti zarađuju pozivanjem prijatelja i dijeljenjem nagradnih igara na društvenim mrežama, dok svaki korisnik koji preuzme aplikaciju dobiva  1000 kredita.

Trenutno najzanimljiviji giveaway je onaj za utakmicu Dinamo i Bayerna direktno od Igrača Dinama koji dijeli 2 karte vrijednosti 800 kn.

Više informacija potražite na službenim stranicama www.scorrers.com.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti