Facebook i sve popularnija aplikacija za dijeljenje fotografija Instagram dobila su nova pobošljanja, stoga primite u ruke vaš iPhone i ažurirajte ove dvije aplikacije kako bi mogli koristii nove značajke.

Facebook je objavio još jedan update za iPhone i iPod touch uređaje od kojih je jedan dugo očekivano unapređeno korisničko sučelje, te drugi pripada popravljanju grešaka prijašnjie inačice.

Neke od novosti su pouzdaniji chat i poruke, obavijesti na korisničkom sučelju, popravljeno je korištenje memorije, ispravljene greške koje su uzrokovale rušenje aplikacije, popravljane su grupne fotografije, itd.

Nove obavijesti korisničkog sučelja puno su čišćeg dizajna i lakše su za korištenje, pa se nadamo kako su i ovim updateom rješeni svi nedostaci koji su se pojavljivali u prijašnjim inačicama.

Instagram je aplikacija -- o kojoj smo nedavno pisali -- koja omogućuje djeljenje fotografija sa vašim prijateljima na vrlo zabavan način uz mogućnost dodavanja raznih efekata fotografijama. Sa ovim novim updateom, Instagram je dobio podršku na 7 novih jezika, 2 nova efekta (fitera), te najzanimljivija novost je da vam aplikacija predlaže korisnike koje možete dodati za svoje prijatelje.

Novi filteri zovu se 'Sutro' i 'Toaster', te kako piše TechCrunch vjerujemo da ćemo slike sa novim efekitma viđati svuda po Twitteru.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju