Stiže 80 novih pokemona: Odlične vijesti za sve ljubitelje igre Pokemon Go

Nadogradnja Pokemona Go donosi više od 80 novih pokemona koje će trebati skupiti, kao i neke dodatne opcije

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 17.02.2017. / 08:33

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Prošlo ljeto mnogima je obilježila igra Pokemon Go te su ljudi diljem svijeta 'lutali' gradovima i kvartovima s mobitelima u ruci pokušavajući uhvatiti što više pokemona. Ova je igra u kratko vrijeme postala iznimno popularna, a pojavljivanje rijetkih pokemona izazvalo bi pravu histeriju te bi tisuće pokemon trenera preplavile ulice i parkove pokušavajući ih uhvatiti. No, nakon nekog vremena interes korisnika se smanjio, a iz Niantica su početkom ovog tjedna najavili nove pokemone koji bi ponovno trebali povećati interes korisnika koji će ih 'pokušati skupit sve'.

'Od ovog tjedna imat ćete priliku skupiti više od 80 pokemona originalno otkrivenih u Johto regiji i Pokemon Gold i Pokemon Silver video igrama', objavio je Niantic su na službenom blogu. Novi pokemoni dostupni su od jučer u sklopu 'Generation 2' nadogradnje, a zbog velike navale korisnika došlo je do rušenja servera kompanije, što je izazvalo brojne negativne komentare nestrpljivih korisnika na društvenim mrežama.

Osim novih likova, ova nadogradnja donosi i neke nove opcije poput načina na koji pokemoni reagiraju kada ih korisnici pokušavaju uhvatiti, bit će puno više mogućnosti za evoluciju pokemona, uređivanje avatara itd.

Više o nadogradnji i novim opcijama pročitati na službenom blogu Pokemona Go.

Izvor: Mirror
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti