Još nas nekoliko tjedana dijeli od jednog od navjećeg festivala ovakvog tipa u regiji koji će pokriti zanimljive teme uz nezaobilaznu zabavu.

U intervjuu za ZIMO direktor festivala Tomo Ricov i Nikola Vrdoljak iz Gingernet agencije ukratko su nam istaknuli što nas očekuje na četvrtom po redu Weekend Media Festivalu koji se odvija od 22. do 25. rujna u Rovinju.

Zanimljivih tema biti će pregršt, od Wikileaksa, Rupert Murdocha, Facebooka pa sve do panelista kao što su Zdravko Mamić iz Dinama, Davor Bruketa iz Bruketa i Žinić, uz poznate moderatore Hloverka Novak Srzić, Ivica Blažičko, Ida Prester i još mnogi drugi.

Više o festivalu možete pročitati na službenim stranicama, te pratiti ZIMO kao blog partner festivala, a ukoliko ste novinar vaše se akreditacije primaju do 19. rujna, te zahtjev možete poslati putem ovog linka.

Zabavnog djela zasigurno neće nedostajati pa će tako na WMF2011 nastupiti Balašević, TBF, Jinxi, Kiril Džajkovski, Zemlja Gruva i drugi. Dakle, 3 dana programa, 3 dvorane, 10 predavača, 14 panela, 75 panelista, 8 partija i 3 filma obilježit će ovaj WMF.

Kompletni program možete preuzeti u PDF formatu na ovom linku. Vidimo se na Weekend Media Festivalu u Rovinju.