Top 5 mobilnih igara za "utopiti" vrijeme na plaži ili koloni na autocesti

Donosimo vam 5 mobilnih naslova koji su osvojili svijet, dajte im priliku - možda osvoje i vas.

Filip Krizmanić | 05.08.2018. / 16:30

Galerija

Ležanje na plaži uopće nije jednostavan posao. Uglavnom nije tišina, poprska vas more kada zapuše vjetar, sunce vas nemilosrdno prži i neprestano vam topi sladoled... Zaista vam dođe da pobjegnete - u digitalne pustolovine na svojim tehnološkim ljubimcima.

Za vas smo odabrali pet naslova za koje se nadamo da će malo ublažiti ove nemilosrdne ljetne uvjete.

Hearthstone Fallout (Foto: Screenshot/Google.play) Hearthstone Fallout (Foto: Screenshot/Google.play) (Foto: Screenshot/Google.play)

Hearthstone - Mobilni format jedna je od najboljih stvari koja se dogodila kartaškim igrama. Blizzardov Hearthstone nudi vam nebrojive sate zabave, ali i opciju brzog okršaja u kojem možete okušati svoje taktičko umijeće protiv igrača diljem svijeta.

Cijena: Besplatno
Platforma: iOS / Android

PUBG Mobile (Foto: Screenshot/Google.play) PUBG Mobile (Foto: Screenshot/Google.play) (Foto: Screenshot/Google.play)

PUBG Mobile - Izlaskom na mobilne platforme, PlayerUnknowns Battlegrounds izazvao je veliku pažnju i interes igrača. Radi se o igrici u kojoj imate samo jedan zadatak - preživjeti. Da biste to uspješno učinili, morat ćete se opremiti oružjem, zaštitnom opremom, vozilom, paziti da se nalazite u onome što igrači vole nazivati “plavom krugu smrti” i biti prvi koji će pritisnuti okidač kada na naiđete na drugog igrača.

Cijena: Besplatno
Platforma: iOS / Android

Alto (Foto: Screenshot/Google.play) Alto (Foto: Screenshot/Google.play) (Foto: Screenshot/Google.play)

Alto’s Adventure - Ova će vas igrica osvojiti svojim jednostavnim gameplayem i vizualnim sadržajem koji ostavlja bez daha. Radi se o one-touch igrici u kojoj upravljate Altom na njegovom snowboardu niz planine, pritom izvodeći velike skokove i trikove. Ono što ovu igricu čini posebnom je odlična tranzicija dana i noći i izvrstan soundtrack.

Cijena: $5
Platforma: iOS / Android

Pokemon GO (Foto: Screenshot/Google.play) Pokemon GO (Foto: Screenshot/Google.play) (Foto: Screenshot/Google.play)

Pokemon GO - Postoji razlog zašto je ova igrica nakon svog izlaska obarala rekorde i ostavljala ljude u čudu. Ako ste slučajno ili namjerno propustili taj inicijalni val obožavatelja, sada je pravi trenutak da se upustite u ovu inovativnu igricu koja će vas tjerati na kretanje.

Cijena: Besplatno
Platforma:iOS / Android

Fallout (Foto: Screenshot/Google.play) Fallout (Foto: Screenshot/Google.play) (Foto: Screenshot/Google.play)

Fallout Shelter - Čak i ako niste fan Fallouta, ova Bethesdina verzija "Simsa" uvući će vas ispod zemlje gdje ćete sagraditi svoje sklonište i brinuti se o stanarima. Njihovi životi su u vašim rukama, a na vama je da se suočite s pljačkašima, štetočinama i drugim izazovima koji će iskoračiti pred vas.

Cijena: Besplatno
Platforma: iOS / Android

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti